Iubirea e iubire

ciappa3
Link-uri sponsorizate

Iubirea e iubire! Asta nu vor sa inteleaga cei de la Coalitia pentru Familie, care inteleg ca au strans circa 900.000 de semnaturi pentru modificarea Constitutiei.

Potrivit acestor oameni, iubirea trebuie sa fie doar intr-un anumit fel! De ce? Pentru ca ei nu pot intelege faptul ca iubirea nu tine cont de culoare, religie sau orientare sexuala.

Am mai spus-o si o repet – cata vreme doua persoane de acelasi sex sunt capabile de iubire, nu vad de ce trebuie sa le interzicem sa isi intemeieze o familie?
Mie mi se par amuzanti aparatorii familiei crestine. Se tin cu dintii de niste principii care nu mai au nicio legatura cu lumea actuala, dar se folosesc de tehnologia actuala :))

In plus, sunt curios daca s-au intrebat de cate ori au stat in biserica langa homosexuali sau lesbiene? Aveti senzatia ca ei nu se roaga? Ca ei nu cred?

Ei bine da, iubirea e iubire.

Sau “Love is love”! Asta este mesajul campaniei fotografului francez Olivier Ciappa.

Campania asta, intitulata ‘Cupluri imaginare’, contine o serie de fotografii cu persoane heterosexuale care pozeaza in ipostaze de cupluri gay.

ciappa1

Printre celebritatile care au acceptat sa pozeze pentru proiectul lui Ciappa se numara Eva Longoria si Lara Fabian.

“Vedetele pe care le-am pozat sunt persoane heterosexuale. Pentru mine a fost esential ca imaginea acestor cupluri imaginare sa fie cat mai reala” – a spus Ciappa pentru Huffington Post. “Daca nu te poti identifica cu iubirea lor si nu simti ca energia lor este reala, atunci inseamna ca proiectul meu a dat gres. Am vrut sa arat ca iubirea este iubire, indiferent de persoanele implicate” – a adaugat initiatorul campaniei.

ciappa4

Interesant este ca printre ‘modele’ exista si cupluri gay. Eu am vazut pozele si jur ca nu imi dau seama care sunt straight si care sunt gay. Ce inseamna asta?

Ca iubirea e iubire!

Mai multe poze AICI

Link-uri sponsorizate

Comments