Ma intoarce pe dos/ Ma ridica de jos/ Gura ta (VIDEO)

gura ta
Link-uri sponsorizate

‘Ma intoarce pe dos/ Ma ridica de jos… gura ta!’ – este o bucata din refrenul piesei ‘Gura ta’, un featuring Delia si Deep Central.

As putea spune ca anul nu a inceput rau deloc, in sensul ca piesa suna bine, chiar daca vocile imi par – cel putin la o ascultare de laptop – cam in fata.

Si totusi, ceva imi spune ca piesa asta nu va rupe norma.
Pe bune acum, ia imaginati-va cum ar arata masinile la stop si soferii intonand piesa asta?

Nu prea va imaginati peisajul asta, asa-i?

Piesa este totusi lenta, nu este de corason ranit, asa ca nu stiu cata lume va rezona cu ea. Faceti o comparatie cu ‘Da, mama’ – de ce a prins aia atat de bine? Pentru ca mesajul era de corason frant imbibat in alcool si pentru ca avea nerv, ritm!

In cazul de fata, ideea imi place, insa nu stiu daca va face valva. Presimt ca va veni ceva usurel care o va spulbera rapid.

Serios, daca vrei sa faci un hit in Romania trebuie sa scoti o piesa cu versuri prostute, dar fredonabile si mai ales o piesa cu ritm.

Or, indiferent cat de bine a performat Delia anul trecut, piesa asta e cam cuminte. Poate prea cuminte pentru a deveni un hit.

S-ar putea sa ma insel si, intr-un fel, chiar mi-ar placea sa ma insel.

Asta ar insemna ca ceva incepe sa se schimbe in muzica romaneasca, o chestiune de care va rog sa-mi dati voie ca cel putin pentru moment sa ma indoiesc.

Pareri?

Link-uri sponsorizate

Comments