Therme Bucuresti – o redefinire a relaxarii

cineesti
Link-uri sponsorizate

Salut lansarea Thermelor Bucuresti. Capitala avea nevoie de un nou centru de distractie! Ii spun distractie pentru ca nu pot asocia relaxarea cu un spatiu ce poate gazdui 4000 de oameni. E ca si cum ai spune ca te relaxezi la un derby Steaua-Dinamo!

In primul week-end, uriasul spatiu plin de piscine si palmieri a fost full. De altfel, zilele astea am intrat pe pagina lor de Facebook si am ramas blocat. Toate cele 3 zone de la Therme au fost full aproape non-stop. Toate!

Semn ca marketingul agresiv de la inceputul anului, cand deschiderea acestui spatiu a fost cam singura stire, a functionat.
Cumva, in momentul in care am citit ca in Bucuresti (ma rog, la margine) se va deschide un astfel de loc, am crezut ca este un loc premium. Dupa ce am vazut preturile, pot spune ca am ramas putin in off-side.

Preturile sunt accesibile pentru toata lumea. Hm… ceva nu se leaga in toata combinatia asta. Imi suna a struto-maimuta!

Chiar vorbeam cu niste prieteni si ne intrebam – oare cat va dura pana cand se va strica si spatiul asta?

Si nu, nu patronii strica, ci oamenii – lucru care s-a intamplat cu mai toate locurile interesante din oras, locuri care au decis sa apeleze la un marketing agresiv.

Acum, dupa ce am vazut pozele din primul week-end (apropo – printii si printesele bloggingului au scris ca este interzis cu telefoanele in incinta), pot spune ca voi incerca sa merg acolo de curiozitate, insa nu stiu daca acest lucru se va intampla curand.

Serios, relaxare inseamna putin altceva pentru mine. Orice… mai putin sold out :)

Dar na, romanii sunt specialisti la relaxarea in masa – ganditi-va doar ce se intampla week-end de week-end pe Litoral. Oamenii se duc sa se relaxeze si se intorc imbuibati de alcool, mai obositi decat au plecat si, dupa caz, nevosi din cauza traficului.

Sorry, dar ideea de relaxare inseamna altceva pentru mine.

Una peste alta, daca o tin asa, cei de la Therme isi vor amortiza repejor investitia, mai ales ca si presa internationala a scris despre aceasta oaza de langa Bucuresti.

Ce inseamna acest aflux urias de oameni?

1. Un marketing care a functionat
2. Faptul ca Bucurestiul chiar este un oras care duce lipsa de spatii de relaxare/distractie pentru middle class (Zoso are dreptate).

Mai multe despre Therme… cand voi ajunge acolo… candva!

Foto Credit: Adrian Buduroi

Link-uri sponsorizate

Comments