Cabina pentru masturbare – ultima fita pentru barbatii din New York (VIDEO)

masturbare
Link-uri sponsorizate

Cabina telefonica nu mai e la moda in New York! Ultima fita, cel putin in Manhattan, se numeste ‘Guy-fi’ si este prima cabina de masturbare dedicata barbatilor stresati :))

Da, ati citit bine, in Manhattan, in zona 28th street si 5th Avenue, exista o astfel de cabina.

Ea este dotata cu un laptop, cu un scaun (dupa caz), o cortina – care asigura ‘intimitatea’ si servetele :))
Initiativa apartine companiei Hot Octopuss – care produce jucarii sexuale pentru barbati.

“Asta mai lipsea” – veti spune.

Potrivit initiatorilor, exista o explicatie, iar ea are la baza un studiu efectuat de Time Out care a scos la iveala faptul ca 39% dintre barbatii new-yorkezi se masturbeaza la munca.

Astfel, spun initiatorii, aceasta cabina pentru masturbare poate fi o solutie de ‘imbunatatire a vietii de zi cu zi’.

Desi pare cel putin ciudat, in prima zi, cabina a fost folosita de 100 de barbati, semn ca stresul chiar e mare in Manhattan si, de ce nu, femeile sunt cam putine :))

Potrivit celor de la Hot Octopuss, exista intentia de a deschide astfel de cabine in toate marile orase americane, dar si la Londra.

Relax! La noi nu va ajunge niciodata o asemenea cabina. Si asta din mai multe motive: 1. pentru ca in secunda doi va aparea un preot care va tine o predica despre malahie; 2. pentru ca va fi ocupata de un om al strazii, 3. pentru ca s-ar fura laptopul si 4. pentru ca s-ar fura cabina cu totul si 5. pentru ca romanilor le place sa fie nervosi :))

Foto Credit: mashable

Link-uri sponsorizate

Comments