The Revenant – test de Oscar pentru DiCaprio (VIDEO)

dicaprio
Link-uri sponsorizate

Aseara am fost la premiera filmului The Revenant. Pot spune ca este un film de actor, un test important care poate sa-i aduca lui Leonardo DiCaprio primul Oscar din cariera.

Rolul lui Hugh Glass reprezinta un mare pas pentru DiCaprio. L-am vazut in multe filme, insa rolul asta a fost super-complicat.

Sigur si Tom Hardy mi-a placut – din nou cu accent, din nou in rol negativ – insa este clar ca The Revenant este filmul lui DiCaprio.
Un film despre suferinta, supravietuire, lupta, sacrificiu, razbunare; un film cu peisaje superbe si situatii pe alocuri prea trase de par, un film ce poate parea plictisitor la un moment dat.

Una peste alta, este un film care-si merita Globurile, este clar un film de premii si ramane de vazut daca acest rol va insemna si Oscar pentru DiCaprio.

Am vazut un rol complex, un rol excelent, intr-un film bine structurat in jurul unui singur personaj.

La suprafata, putem vorbi despre eterna lupta dintre bine si rau… insa situatiile sunt foarte bine puse in scena.

Mie mi-a placut filmul, chiar daca ma asteptam la altceva, adica la un film ceva mai consistent la capitolul actiune. Insa nu am cum sa nu apreciez jocul lui DiCaprio. Este o noua confirmare, oare a cata, a faptului ca este un actor flexibil, ca este un actor mare.

Link-uri sponsorizate

Comments