Familia nu inseamna barbat si femeie, ci iubire si respect

iubire
Link-uri sponsorizate

M-am saturat de Dumnezei si de Iisusi, de oameni care incearca sa impuna o anumita directie sociala doar pentru ca ei nu pot fi de acord si cu altceva.

In primele zile ale anului 2016 a revenit in atentia publicului discutia despre familia romana.

Totul a plecat de la petitia prin care se incearca schimbarea textului din Constitutie, partizanii traditionalismului incercand ca si acolo – si nu doar in Codul Civil – sa scrie ca familia este formata din barbat si femeie.
Sincer, eu nu inteleg acest demers! Nu il inteleg si basta! Cu ce ma afecteaza pe mine casatoria dintre doi gay? Cu ce ma afecteaza pe mine casatoria dintre doua lesbiene? Cu nimic!

Nu imi invadeaza spatiul intim, nu imi afecteaza drepturile si libertatile, deci toata panica asta este complet nejustificata.

Din punctul meu de vedere, familia inseamna in primul rand iubire si respect! Abia dupa aia vorbim despre structura ei.

Or, pornind de la aceasta premisa si coreland cu paranoia religioasa, ar fi cazul sa acceptam faptul ca Biserica nu a avut niciodata o problema cu casatoriile aranjate… cu parteneriate lipsite de iubire! Cu iubirea vad ca are!

Si nu inteleg ce fel de religie e aia care ingradeste iubirea intr-un set de reguli moralo-sexuale?

Eu stiam ca Dumnezeu este iubire, ceea ce inseamna ca si eu (un heterosexual) sunt copilul lui – dar si un homosexual este copilul lui. Si heterosexualul si homosexualul au capacitatea de a iubi! In iubire nu exista diferente bazate pe orientarea sexuala.

Homosexualitatea exista dintotdeauna pe Pamant – chiar si in Biserica, asa ca haideti sa nu fim barbari, sa nu ii tratam pe semenii nostri – chiar daca sunt altfel – ca ISIS.

Stiti ce fac aia de la ISIS cu homosexualii? Ii arunca de pe cladiri, dupa care, daca mai respira, ii omoara cu pietre. Atat de primitivi vreti sa fiti?

Chiar atat de mare este frica voastra, incat aveti senzatia ca niste oameni care se iubesc va pot distruge religia?

Cuvantul lui Dumnezeu? Care cuvant? Nu vi se pare ca il amintiti cam mult ca scuza a propriilor temeri?

Ce ar fi sa-l mai lasam putin pe Dumnezeu in pace? Ce ar fi sa incepem sa gandim putin, sa ne uitam la noi biiiine de tot in oglinda, sa vedem cum suntem noi inainte sa incercam sa le impunem altora cum sa fie… Ce ziceti, se poate?

Pana sa dictam cum sa traiasca altii, ar fi bine sa invatam cum sa traim noi – barbatii si femeile… separat si impreuna. Din pacate, la capitolul asta sunt multe, enorm de multe probleme si nu Biserica este cea care poate rezolva aceste probleme, ci noi… prin deschidere si invatare.

Cu cat vom fi mai deschisi, cu cat vom invata si ne vom dezvolta mai mult, vom realiza ca iubirea nu tine cont de gen sau de orientare sexuala.

Pana atunci vom continua sa facem petitii, sa cerem ingradiri si sa ne mintim ca stim cuvantul lui Dumnezeu.

Ce ati face daca Dumnezeu v-ar spune ca l-ati inteles complet pe dos? In cate secunde v-ati lepada de el?

Foto Credit: weknowyourdreams.com

Link-uri sponsorizate

Comments