“Barbatii afemeiati sunt cei mai slabi masculi”

eu32
Link-uri sponsorizate

Nu credeam ca voi ajunge vreodata sa spun asta, dar doamna Tatoiu are dreptate – ‘barbatii afemeiati sunt cei mai slabi masculi’.

Femeia stie! Cel putin in cazul asta – si aici vorbesc despre fond, nu despre Borcea – ea are dreptate.

Culmea stiti care e? Ca afemeiatii au senzatia ca sunt puternici :)
Nu sunt! Si stiti de ce? Pentru ca au nevoie non-stop de confirmari, vor sa stie mereu ca sunt masculi, ca pot!

Barbatul nu are nevoie de aceste confirmari. El stie!

Asta este si motivul pentru care afemeiatul va produce multa suferinta in jurul lui; iar barbatul isi va respecta alegerile.

Afemeiatul nu respecta nimic – el este ca un copil care nu se poate abtine atunci cand se afla in fata platoului cu prajituri.

Sigur, fiecare om are dreptul sa faca ce vrea! De acord cu asta!

Fiecare om este liber sa faca ce-l taie capul (asumandu-si efectele propriilor decizii… sper), insa haideti sa nu confundam libertatea cu libertinismul. Si chestia asta este valabila si in cazul sexului opus.

Si acolo exista femei si femele.

Nici femelele nu sunt mai puternice! Si ele au nevoie de confirmarea dezirabilitatii!

Si ei si ele au un singur scop – sa acumuleze palmares! Un palmares care nu ii/le ajuta la nimic!

Pe bune, la ce te ajuta sa te culci cu 100 de femei? La ce te ajuta sa te culci cu 100 de barbati? Aaaaa, ca se intampla ca viata sa-ti ofere momente de singuratate si oportunitati sexuale multiple, okay, asta pot intelege.

Insa stau si va intreb – cate dintre aceste experiente chiar conteaza din punct de vedere libidinal? Oare doar asta conteaza in viata – pulsiunile hormonale?

Eu cred ca diferenta dintre barbat/femeie si mascul/femela se afla la nivelul dezvoltarii creierului. Primii au toate instantele functionale (pana la supra-eu), iar ceilalti functioneaza doar pe SE – adica pe pulsional. Aici este diferenta, una uriasa dintre cele doua ‘tabere’.

Primii acumuleaza experiente sexuale fara sa produca suferinta altora – in principiu in momentele in care nu sunt angajati in relatii/casatorie; iar ceilalti umbla la palmares oricand, indiferent ca sunt singuri, intr-o relatie sau ca sunt casatoriti.

Doamna Tatoiu mai spune o chestiune, pe care va las sa o comentati voi – “Barbatii afemeiati sunt cea mai sigura prada pentru femeile lenese”.

Nu stiu ce sa zic aici, asa ca predau legatura la voi :)

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

 

Link-uri sponsorizate

Comments