Jos labele de pe femeile noastre!

koln
Link-uri sponsorizate

‘Jos labele de pe femeile noastre!’ – asta ar trebui sa fie mesajul Europei pentru migranti. S-a terminat cu toleranta, s-a terminat cu musamalizarea crimelor pe care le fac oamenii astia.

Se intampla in Germania, se intampla in Franta, se intampla in Suedia si, daca ceva nu se va schimba rapid, vom asista la agresiuni sexuale in toata Europa.

Politicienii au fost prea relaxati in privinta valurilor de migranti.
Rezultatul? Oamenii incep sa iasa in strada si sa protesteze!

Da, este clar ca cetatenii Europei nu au incredere in politicieni si mi-e teama ca daca nu se vor gasi solutii rapide, vom vedea cat de curand confruntari intre parti.

In aceste conditii, Romania nu ar trebui sa se intrebe unde sa ii ‘cazeze’ pe migranti, ci cat ne costa biletele de intoarcere pentru acesti oameni.

Sigur, nu toti migratii au intentii necurate – exista printre ei si oameni amarati.

Insa eu cred ca toti cei care agreseaza sau violeaza femei trebuie facuti pachet si trimisi inapoi acasa. Si nu oricum, ci cu interdictie pe viata de a mai intra in Europa (UE).

Europa trebuie sa fie ferma! Nimeni nu trebuie sa mai inchida ochii sau sa tolereze aceste stari de fapt, acest abuzuri crancene.

Europa este un spatiu civilizat pentru oameni civilizati. Daca nu esti civilizat si nu esti in stare sa respecti cultura locului care te-a primit, okay, mars acasa!

E simplu!

Situatia a scapat de sub control, fapt recunoscut si de madam Merkel – cea care i-a primit la sanul ei de fier.

Tot ea este datoare sa dea tonul solutiilor rapide si radicale.

Ei trebuie sa inteleaga ca femeia europeana nu este material de ‘posta’ si ca Europa nu este un sat fara caini. Ca sa nu mai spun ca violul nu are nicio legatura cu religia, cu orice religie, ci cu bolile psihice ale unor deviati care se cred profeti.

Abia astept sa vad stiri despre lideri religiosi deportati; abia astept sa aud stiri despre bande de traficanti arabi care au fost bagate la puscarie sau care au fost urcate pe vapor; abia astept sa vad stiri cu violatori arestati si trimisi acasa instantaneu.

Aici nu mai trebuie sa fluturam scuze sau sa vorbim despre drepturile omului. Drepturile omului functioneaza doar atunci cand ambele parti sunt constiente de ele si le respecta.

O,r in cazul de fata, este clar ca migrantilor – repet, celor care fac nasoale – li se rupe de drepturile omului.

Asa trebuie sa ii tratam si noi – cu un mare sut in cur!

Lated edit: Cabral mi-a atras atentia ca “femeile noastre” nu suna tocmai fericit, drept urmare tin sa precizez ce am vrut sa spun prin asta. Femeile noastre sunt femeile europene, femeile alaturi de care traim, pe care le iubim si pe care avem datoria sa le protejam impotriva acestor atacuri.

Foto Credit: dailymail.co.uk

Link-uri sponsorizate

Comments