Sarutul este victoria suprema asupra singuratatii

kiss
Link-uri sponsorizate

Invitatia la flirt se face cu ochii, invitatia la clipe fierbinti sau la viata in doi se face cu buzele!

Oamenii se invita prin priviri si isi confirma atractia reciproca prin sarut.

V-ati uitat vreodata atent la o persoana singura?
Atunci cand intalneste un barbat (aici ma refer la femeile singure) care ar putea sa o intereseze, uita de tot ce spunea mai devreme – cum ca se simte excelent singura si ca nu are nevoie de nimeni. Pe scurt – ‘sunt bine asa!’

In foarte putine cazuri femeile astea spun adevarul. Trupul lor contrazice efervescent aceste vorbe, trupul lor este in acel moment inamicul proriei singuratatii. El parca se revolta si spune – ‘gata, pana aici! M-ai chinuit destul!’

Ochii lor sunt vii si mari, pupilele sunt dilatate la maximum, gura se deschide larg intr-un zambet care-ti spune – hey, unde vrei sa ne-o tragem, la mine sau la tine?; iar limba se arata din ce in ce mai des din spatele dintilor – fie este muscata usor, fie iese jucaus, de parca ti-ar spune – nu vrei sa ma gusti?

In acel moment nu are niciun sens sa te uiti in decolteu. Sfarcurile sigur sunt tari ca piatra si pot sa pun pariu ca temperatura coapselor atinge punctul de fierbere.

Joaca este cu atat mai placuta cu cat atunci cand isi da seama ca mintea ta a luat-o deja pe miriste si ca formele ei sunt mangaiate in creierul tau, ea isi musca usor buza de jos!

Asta e capacul!

Sigur, daca vrei sa ai parte de o cina sub presiune, nu e rau sa continui joaca. Ba, in anumite cazuri, poti sa o continui zile intregi, fara sa te apropii de ea, fara sa ii atingi mult ravnitele buze.

Depinde de caz.

Cert este ca Alain de Botton are dreptate in cartea – “Cum sa ne gandim mai mult la sex”: “acest prim moment, care ne transforma definitiv din semi-necunoscuti in cunostinte intime, ne emotioneaza pentru ca marcheaza o victorie asupra singuratatii. Placerea pe care o resimtim nu porneste doar din stimularea terminatiilor nervoase si din satisfacerea unei nevoi biologice; ea decurge si din bucuria pe care ne-o da iesirea, chiar si pentru foarte putin timp, din izolarea noastra intr-o lume rece si anonima”.

Ia ganditi-va, cum este viata noastra in singuratate? Nu cumva rece si anonima? Suntem noi cu noi si atat! Nu avem parte de intimitate, de pasiune si de angajament… deci de iubire; ci doar ne iubim pe noi insine (uneori), aceasta iubire picand des in narcisism.

Ce se intampla atunci cand intervine primul sarut? Lumea ta capata sens – cineva iti arata ca te doreste – pentru cateva clipe sau pentru o viata. Niciodata nu ai de unde sa stii asta!

Cert este ca invitatia la flirt – facuta cu ochii; pune in miscare un intreg mecanism, o adevarata uzina a pasiunii, care primeste CTC-ul prin sarut. Din acel moment, persoana din bratele tale devine persoana apropiata; iar singuratatea ta dispare, fie si pentru o scurta perioada de timp.

Da, stiu ca traim intr-o lume in care din ce in ce mai multi oameni aleg sa stea singuri; da, stiu ca multi vor spune – pe buna dreptate – decat intr-o relatie naspa, mai bine singur/a; insa haideti sa ne acceptam faptul ca in acele momente de singuratate tanjim dupa o imbratisare, suntem in stare sa dam orice pentru un sarut.

Ce ar fi lumea asta fara sarut, fara caldura, fara iubire? O lume plina de frigidere vorbitoare.

Sa fim seriosi – suntem oameni si functionam cu iubire! Cei care functioneaza cu alt combustibil se vad si, in general, cam distrug tot in jurul lor.

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Foto Credit: quirkydaily.com

Link-uri sponsorizate

Comments