Teoria conspiratiei Colectiv – o gluma proasta!

mars1
Link-uri sponsorizate

Romanii au citit prea mult cartile lui Pavel Corut in anii ’90, iar efectele se vad acum, cu varf si indesat, pe retelele de socializare.

Iar cazul Colectiv intareste ceea ce spun. De cateva zile oamenii au reinceput sa vorbeasca despre “mana criminala” de la Colectiv, despre conspiratia care l-ar avea la varf chiar pe presedintele Romaniei.

Tare sau ce?

Haosul a reinceput dupa ce un gingiu mingiu (ofiter STS) a fost interceptat in timp ce negocia o spaga! Mare om, mare caracter. In interceptarea cu pricina, nenea asta si-a dat si el cu parerea despre Colectiv si a aruncat niste nade – cum ca a fost provocare (vezi sms-urile cu textul – ‘sa nu apari diseara in club’) sau ca Oprea s-a folosit de Colectiv pentru a acoperi moartea politistului din coloana sa oficiala.

Atat le-a trebuit romanilor! Au muscat-o pana la cotor!

Imediat, fiecare si-a pus pe tapet propriul scenariu.

Ce mai conteaza ca povestea cu sms-ul nu are o sursa credibila? Nu conteaza! Ne plac povestile cu reptilieni si bubuli, asa ca facem si noi povestile noastre.

Sincer, mie mi se pare cel putin bizar sa crezi ca cineva ar fi luat harta show-urilor din seara aia (au fost zeci de petreceri in tot orasul) si s-ar fi oprit la Colectiv. “Stiu eu, sefu’, ca au aia un burete nasol pe perete”… Asa?

Din nefericire pentru locatarul de la Cotroceni, chiar el a pus paie pe focul acestei teorii a conspiratiei printr-o declaratie cat se poate de nefericita pentru care, asa cum era de asteptat, nu si-a cerut scuze.

“A fost nevoie sa moara oameni ca sa plece Guvernul” – mai tineti minte?

Un om normal la cap ar fi citit inainte acel discurs si l-ar fi concediat instantaneu pe boul care a bagat fraza asta in el. (ma rog, sper ca marea ‘opera de arta oratorica’ sa nu-i fi apartinut chiar presedintelui).

Dar, in Romania lucrului bine facut, orice gafa este posibila si acceptata.

Florin Chilian are tot dreptul sa atace aceasta fraza, chiar daca nu cred ca are legatura cu vreun plan criminal, ci este doar o gafa de prost gust.

Da, toti au vrut sa se urce pe dezastrul de la Colectiv. Unii au si reusit, domnul Iohannis fiind lider din acest punct de vedere.

Acum, sa nu fim paranoici si sa facem din Colectiv altceva decat a fost – un concert rock unde, asa cum bine spune Victor Ciutacu – oamenii s-au dus sa asculte muzica si sa bea o bere. Fac pariu ca pe multi dintre cei care au fost la Colectiv nici macar nu ii interesa de Iohannis, Oprea, Ponta si ceilalti.

Da, din pacate au murit 63 de oameni si tot din pacate rezultatele anchetei intarzie sa apara.

In tot acest timp, paranoicii de serviciu nu inceteaza sa arunce pe piata scenarii care mai de care mai… penibile.

Aplauze pentru Pavel Corut!

Ne-a infrant!

Link-uri sponsorizate

Comments