Iubirea nu doare

liam
Link-uri sponsorizate

Aseara am vazut un citat interesant, un citat care ii este atribuit actorului Liam Neeson.

El suna cam asa – “toata lumea spune ca iubirea doare, dar acest lucru este fals. Singuratatea doare. Abandonul doare. Pierderea cuiva drag doare. Invidia doare. Toata lumea confunda aceste lucruri cu iubirea insa, in realitate, iubirea este singurul lucru din lume care trece peste orice durere si care te face sa te simti minunat din nou. Iubirea este singurul lucru din lume care nu doare”.
Asa este – cine spune ca iubirea doare greseste grav!

Iubirea nu doare! Nu doare pentru ca reprezinta o suma de emotii si energii pozitive, ea nu are nimic negativ in ea! Deci nu are cum sa doara!

Iubirea inseamna lumina, inseamna bine, inseamna respect, inseamna apreciere, inseamna bucurie, fericire, extaz, inseamna plutire, inseamna vibratie, inseamna energie pozitiva. Nimic din toate astea nu poate sa doara, sa te doara!

Da, singuratatea doare – de cele mai multe ori; invidia doare, orgoliul doare, mania doare, judecata doare, resentimentele dor, furia doare, rautatea doare. Toate astea dor!
Dar toate astea nu au nicio legatura cu iubirea! Astea tin de zona negativa, adica de opusul iubirii.

Drept urmare, relatiile care abunda de aceste ‘calitati’ nu sunt iubiri, ci otravuri!

Oamenii care iubesc radiaza, oamenii care sufera sunt intunecati, inchisi din toate punctele de vedere. Diferenta se vede imediat.

Oamenii care spun ca iubirea doare fug de ea! Nu vor sa o cunoasca!

Cei care au cunoscut-o inca din copilarie stiu ca iubirea nu doare, ci vindeca!

In concluzie… iubiti fara frica, iubiti cu deschidere, acceptati iubirea si veti vedea ca citatul de mai sus este adevarat!

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments