Draga tata, tu ce cresti – un domn sau un bou? (VIDEO)

deardad
Link-uri sponsorizate

Sunt tata de fata! Sunt tata de fata si ma tem! Ma tem de suferintele pe care societatea asta profund misogina i le va administra fiicei mele.

Zilnic vad pe net cuvantul “parenting”! Si tot zilnic vad copii care sunt invatati sa vorbeasca urat cu fetitele, care sunt invatati sa le considere inferioare, proaste etc.

Cand vad mandria din ochii acestor tati imbecili, imi vine sa ii pocnesc!
Aparent, ei nu au nicio vina! In realitate… ei au una – nu realizeaza ca educatia lor a fost defectuoasa si ca transfera defectele asupra copiilor lor.

Da, acest gen de comportament toxic se mosteneste din tata-n fiu! Asa ca daca vedeti un copil jignind o fetita… ar fi bine sa priviti spre tatal lui. De acolo vine otrava!

Din pacate, desi traim in 2015, desi traim in era tehnologiei, la nivel comportamental inca ne aflam unde prin Evul Mediu. Inca nu stim sa ne crestem copiii in bunatate, respect si apreciere. Rolurile de gen si pozitiile de forta inca sunt puternic prezente in jurul nostru.

Iar asta se vede cu varf si indesat in studiile anuale legate de violenta domestica!

Traim intr-o societate stramba, misogina, aberanta, o societate care nu te invata sa-ti respecti aproapele, ci doar cum sa-i strivesti dorintele, asteptarile, idealurile etc…

In acest context, cand am vazut filmul produs de organizatia CARE nu am putut sa raman de piatra.

Da, eu incerc sa-mi cresc copilul in slujba binelui. Si sper din tot sufletul ca si tu, tata de baiat, sa incerci sa cresti un domn si nu un bou.

Ce zici, se poate?

Link-uri sponsorizate

Comments