Chiar suntem prosti!

popor
Link-uri sponsorizate

Ciobanii au iesit ieri in strada si au fortat intrarea in curtea Palatului Parlamentului.

Concluzia 1 – Ciobanii au totusi bun simt! In mod normal, ar fi trebuit sa intre peste politicieni, cu taraf cu tot si sa-i scuture bine… pe ritm!

Cativa politicieni au iesit la confruntare, iar o ‘doamna’ senator nu a ezitat sa-i spuna unui cioban ca e prost!

Concluzia 2 – Politicienii sunt nesimtiti!

Concluzia 3 – Lupii se afla in Parlament! Doamna senator ‘l-a amusinat’ perfect pe Cioban. Cica mirosea ca ea… a parfum!

Mi-e teama ca madam senator are dreptate – suntem niste prosti!

Suntem niste prosti pentru ca le permitem unor asemenea specimene sa ajunga la conducerea tarii.

Ceva mai tarziu, aceeasi doamna spunea ca nu s-a gandit ca daca voteaza legea care interzice reclamele la farmacii distruge industria audio-vizuala!

Concluzia 4 – Oare ciobanul era prost sau doamna?

Suntem prosti pentru ca acceptam in fruntea unor comisii indivizi complet incoerenti. Ieri, in timp ce ma aflam la B1, l-am vazut pe seful comisiei de agricultura! Fereasca Dumnezeu! Zici ca era proaspat trezit din somn dupa o betie crunta.

Omul se jura ca legea care i-a adus ciobanii in ‘batatura’ nu a trecut de comisia lui… insa a fost votata in Parlament si a trecut. Ce inseamna asta? Ca acea comisie condusa de domnia sa este fix pix, adica degeaba!

Suntem prosti pentru ca nu dam cu molotoave – asa cum fac oamenii civilizati din Ungaria, Germania etc – atunci cand un ministru spune ca romanii trebuie sa munceasca pe 2 lei, ca brazilienii si indienii.

Noi o comparam pe individa cu Miss Piggy, facem meme-uri pe net, dam like-uri sik share-uri, iar ea este in continuare ministru.

Concluzia 5 – Si unii tehnocrati sunt nesimtiti!

Suntem prosti pentru ca toleram ‘printi’ care s-au facut singuri printi; pentru ca toleram decizii cu arest la domiciliu – domiciliul nefiind o garsoniera in berceni, ci un mega-domeniu in Snagov sau mai stiu eu pe unde.

Suntem prosti pentru ca le permitem hotilor sa ne rada in nas! Timp in care media ii prezinta ca fiind ‘oameni de afaceri’.

Suntem niste prosti pentru ca inghitim tot, mai ceva ca niste actrite porno, fara sa gustam (gandim) inainte.

Suntem prosti pentru ca iesim in strada si ne amagim cu schimbari minuscule, de fatada!

Nu ne place sa stam in frig si nici sa tipam prea tare. In tot acest timp, ei privesc pe dupa draperii, de la caldurica si se uita la ceas sa vada la ce ora incepe Vocea Romaniei! Ca sa stie in cat timp se goleste piata :)

Da, suntem prosti pentru ca toleram prea multe, avand senzatia ca daca actionam vom pierde ceea ce oricum nu avem!

Ieri, madam senator l-a facut prost pe ciobanul ala.

Azi, maine si in toate zilele de aici inainte, madam senator si toti ceilalti colegi ai ei … isi rad in barba pentru ca stiu ca eu, tu si ceilalti ca noi, suntem doar niste prosti usor de manevrat!

Link-uri sponsorizate

Comments