Dear Brother – reclama care m-a rupt in bucati (Video)

dearbrother
Link-uri sponsorizate

Doi studenti de la Academia de Film Baden-Wurttemberg au reusit sa faca o reclama care m-a rupt in bucati. Filmul se numeste “Dear Brother” si chiar m-a facut sa-i trimit fratelui meu un mesaj.

Spotul m-a pus pe ganduri – m-a facut sa analizez viata pe care o ducem, de multe ori, distantati unii de ceilati. Fiecare cu viata lui, cu drumul lui, cu problemele lui… astfel incat uneori uiti ce inseamna frate sau chiar ca ai un frate.

Ne vedem atat de rar, incat ajungem sa ne minunam de schimbarile pe care timpul le-a asternut pe noi in anii in care doar ne-am auzit :(

Trist, dar adevarat!

Ei bine, “Dear brother” este povestea a doi frati care se reintorc in tinuturile natale. Pe parcursul povestii, ideea de libertate apare de mai multe ori, insa doar la final isi dezvaluie sensul imaginat de cei doi regizori.

“Dear brother” este o reclama la Johnnie Walker, o reclama care respecta mesajul “Keep walking” si nu a fost inca prezentata reprezentantilor companiei. De curand, brandul si-a schimbat mesajul in “Joy will take you further”.

Va las sa urmariti reclama si astept parerile voastre…

Link-uri sponsorizate

Comments