Smiley sau Chirila?

vocea
Link-uri sponsorizate

Smiley are sansa sa puna mana din nou pe Vocea Romaniei.

Si nu doar o sansa, ci doua, doua sanse de culoare, doi baieti care m-au surprins nu doar prin vocile lor, ci mai ales prin trairea din timpul prestatiilor.

Da, in marea finala, Tudor Chirila va avea o sarcina cumplita – are o singura voce pe care o arunca in cusca panterelor.

Sigur, aseara am votat-o pe Cristina Balan, insa in finala nu va fi usor. Sper din tot sufletul ca antrenorul sa lase experimentele – piesa din Jesus Christ Superstar nu mi s-a parut ca a prins-o pe Cristina, ci mai degraba a coborat-o – si sa opteze pentru piese de public.

Altfel, mi-e teama ca simtul comercial al lui Smiley il va strivi.

Dupa cum vedeti, vorbesc despre o lupta in 3. Si asa si este, pentru ca baiatul lui Moga s-a trezit in finala printr-o conjunctura favorabila si nu pe merit (vezi scandalul din jurul Tincutei).

Sa fim seriosi, indiferent de suportul primit de la Satu Mare, Tincuta merita sa ramana in concurs, in ciuda piesei care i-a venit ca un chilot tanga pe un barbat :)

Finala este o lupta in 3 si ar fi fost una in 4 daca italianul Loredanei nu ar fi avut nenorocul sa pice cu una dintre panterele lui Smiley si daca antrenoarea i-ar fi ales o piesa misto si nu fasaiala aia.

Una peste alta, cred ca vom vedea o finala frumoasa. Eu tot sper sa castige Cristina, chiar daca, din punctul meu de vedere, ea a castigat deja ceva mult mai important – a inteles ca niciodata nu e prea tarziu sa te intorci.

Link-uri sponsorizate

Comments