O, brad beton!

obrad
Link-uri sponsorizate

Anul asta mi-as face un brad din sticle de vin… Mi-e teama insa ca nu am atatea!

L-as face din pahare de sampanie… Mi-e teama insa ca nu am nici atatea pahare si nici suficienta sampanie!

Hmmm, anul asta nu prea am stare pentru Craciun!

Iar motivul este destul de simplu – va fi primul Craciun fara bucatele facute de a mea mama! M-a cuprins deja dorul… ce sa fac :(

Ei bine, nu e bai, pentru ca realizez ca exista oamenii care doar viseaza la brad! Si, altii … pana sa viseze la un brad de Craciun, viseaza la un acoperis desupra capului.

Slava Domnului ca sunt oameni sau firme care se gandesc si la ei. Spre exemplu, prietenii de la Holcim – care m-au facut blogger beton anul asta – m-au anuntat ca au lansat concursul ‘O, brad beton!’

Treaba este organizata in colaborare cu Habitat for Humanity si se va concretiza printr-un cvadruplex pentru mai multe familii din Ploiesti care nu au o locuinta.

In perioada 10 decembrie – 23 decembrie, cei interesati sa participe la acest concurs si, bineinteles, sa ajute niste oameni aflati intr-o situatie delicata, sunt asteptati pe site-ul obradbeton.ro.

Pe parcursul concursului, participantii vor fi provocati sa identifice locul in care se afla bradul Holcim – care se va plimba virtual prin toata tara.

Fiecare raspuns corect va echivala cu donarea unui sac de ciment pentru proiectul ‘Construim impreuna pentru comunitate’.

Mie imi place cum suna ideea asta! Voua?

P.S.: Mai multe detalii gasiti AICI

Link-uri sponsorizate

Comments