Femeia nu este doar un obiect al dorintei

pirelli
Link-uri sponsorizate

Femeia nu este doar un obiect al dorintei! Frumusetea nu este doar o imagine menita sa-ti produca furtuni in pantaloni.

Femeia este in primul rand un OM, nu un obiect sau o marfa; iar frumusetea imbraca atat de multe forme pe aceasta planeta incat pana si Adriana Lima – un sex simbol al industriei de consum – ar parea o amatoare.

Pirelli indrazneste in acest an sa sparga tiparul frumusetii consumeriste!
In noua editie, calendarul Pirelli propune o alta femeie si un alt tip de frumusete. Acea frumusete naturala pe care o vezi zilnic pe strada si nu acea frumusete care se zbate la granitele anorexiei si care-si dozeaza pixelii cu o atentie aproape chirurgicala in Photoshop.

Anul acesta Pirelli sparge tiparele si ne arata femeia asa cum este ea – naturala!

Pirelli indrazneste sa ne aduca in fata ochilor frumusetea naturala, frumusetea care nu are varsta; ne prezinta femeia puternica prin ceea ce a reusit in viata si nu prin marimea cupei de la sutien sau prin lungimea picioarelor.

Jur ca m-am saturat de femeile care se cred puternice doar pentru ca au reusit sa-si mareasca decolteul cu doua numere. Nu asta inseamna femeie puternica.

pirelli1
Si tare ma bucur sa vad ca incet incet lucrurile incep sa intre pe un fagas normal si ca brandurile inteleg ca frumusetea prezentata pana acum in zona publicitatii reprezinta doar o infima parte din realitatea de zi cu zi.

Sa fim seriosi, cati dintre noi arata ca barbatii din reclame? Cate dintre ele arata ca modelele Victoria’s Secret.

Sa nu ne mai mintim crezand ca asa arata idealul, perfectiunea.

Mesajul Pirelli mi se pare cat se poate de puternic – a venit momentul ca frumusetea sa-si recapete naturaletea!

Si chiar cred ca a sosit momentul ca Photoshop-ul sa fie scos din uz!

Oricat de mult s-ar chinuit unii sa traseze tendinte an de an, frumusetea aia reala, pura, naturala… nu are cum sa fie modelata de niciun soft!

Foto Credit: Pirelli

Link-uri sponsorizate

Comments