Poti sa-mi dai buletinul tau ca nu se prinde nimeni (Video)

doc
Link-uri sponsorizate

“Okay, okay, dar cine sunt si ce vreau/ sunt ce am cumparat si ce beau?/ sunt ce am parcat, unde stau? sau/ astea doar redau cat de mici suntem/ si n-ai ce sa zici/”… sunt versuri de pe piesa – ‘Pierdut buletin’ – un featuring DOC/ Motzu si Smiley extras de pe cel de-al treilea album solo al lui DOC ( C.T.C).

Imi place directia pe care au apucat-o DOC si Del – au mirosit la timp faptul ca in unda’ lucrurile si-au cam consumat benzina si ca nu prea mai merge cu alimentarea egourilor unor copii (pe care oricum nu ii intereseaza rap-ul) daca vrei sa fii artist.

Cei care inca se iluzioneaza cu genul asta de mentalitate nu-si vor mai gasi raspunsuri nici macar in ceruri. E o chestiune de timp :)
Lucrurile evolueaza in muzica si e chiar aiurea sa stai pe loc.

Iar DOC mi-a zis asta inca de acum cativa ani. Si, asa cum ma asteptam – ambitios cum il stiu – merge mai departe si ataca zona mainstream in asociere cu Smiley si HaHaHa Production.

Este firesc pentru orice artist sa-si doreasca expunere. La 17-18 ani merge cu o bere ieftina luata din cheta sau de la parinti; insa dupa 34-35 de ani – mai ales cand ai ales sa traiesti din muzica, expunerea este normala si de inteles.

Sigur ca de fiecare data exista comentatori, sigur ca mereu exista hateri, sigur ca la tot pasul apar tot felul de voci care iti doresc sa mori sarac, insa aici este vorba despre alegere.

De la o anumita varsta incolo ai de ales – ori ramai in unda’ si mori acolo (mai ales acum… cand totul se inchide) sau alegi sa urci in mainstream.

Respect si aplaud decizia lui DOC! Si asta il diferentiaza de altii – isi asuma miscarile!

Stiti care e diferenta dintre un artist si un …? Ca artistul poate oricand sa urce in mainstream si sa coboare in subsol. … nu poate iesi de acolo – ii place prea mult mirosul de …

In rest, mai multe detalii despre album gasiti AICI

1!

Link-uri sponsorizate

Comments