Lasa-ma sa te rasfat!

Hot-Chocolate
Link-uri sponsorizate

Draga mea, lasa-ma sa te rasfat! Stiu ca esti obosita! Stiu ca vremurile astea ne dau peste cap!

Stiu ca zilnic ne confruntam cu aglomeratie in trafic, stiri care ne intristeaza, task-uri peste task-uri la munca etc… in general lucruri ce genereaza emotii negative, distructive.

Stiu ca acum, cand totul se deruleaza pe repede inainte, este greu sa tinem pasul cu schimbarile si ca uneori putem claca.
Stiu si inteleg ca suntem din ce in ce mai stresati, din ce in ce mai epuizati, din ce in ce mai nervosi… pe noi! Asta este si motivul pentru care iti cer sa ma lasi sa te rasfat!

Daca nu eu… atunci cine?

Doar sunt barbatul tau, sprijinul tau si la bine si la rau, omul care te asculta, care incearca sa te cunoasca si sa te inteleaga, cel care te ajuta atunci cand ai nevoie si te sprijina sa te dezvolti constant.

Eu sunt blondul si brunetul, inaltul si scundul, tonicul si pufosul, profesorul, tatal, iubitul, amantul, instalatorul, pompierul, sfatuitorul, prietenul, filosoful, gentleman-ul, bad boy-ul si good guy-ul… eu sunt BARBATUL si sunt aici pentru tine!

Te iubesc, asa ca lasa-ma sa te rasfat!

Poate ca nu iti pot oferi luna de pe cer, insa iti pot oferi clipe de dragoste ce poarta semnatura mea, clipe simple, fara decoruri impunatoare. Ti-am zis ca nu ma dau in vant dupa trenduri :)

Poate ca nu iti pot oferi calatorii in destinatii de lux sau bijuterii de mii de euro, poate ca nu te pot plimba cu bolizi cabrio…
Iti pot oferi insa clipe magice, clipe ce nu pot fi cumparate cu niciun fel de card. Iubirea nu se poate cumpara! Iubirea nu este o marfa!

Cine a zis ca fericirea sta intr-un pret trecut pe o eticheta intr-un magazin? Cine a zis ca fericirea sta intr-o oferta de vacanta de 5 stele la all inclusive? Cine a zis ca fericirea se asociaza musai cu succesul?

Nu, asta este doar o iluzie. Fericirea se regaseste in frumusetea clipelor simple… intr-o imbratisare plina de caldura, intr-un schimb de priviri, intr-o tableta de ciocolata amaruie sau, de ce nu, intr-o cana de ciocolata calda bauta la munte, pe balcon… in timp ce stam si privim superbul peisaj.

Stiu, nu pare mult, insa gandeste-te mai bine, s-ar putea sa insemne totul.

De cand nu ai mai stat in liniste bucurandu-te de tabieturile tale? Ai mai avut timp sa-ti cureti gandurile de toate otravurile zilnice?

Nu-i asa ca iti este aproape imposibil sa te deconectezi de la task-uri?
Nu ti se pare ca pana si in concedii stai prea mult cu ochii in e-mailuri?
Nu ti se pare ca uitam sa traim simplu, cu zambetul pe buze?
Nu ti se pare ca ne incruntam prea mult din orice?

Shhh nu spune nimic… doar lasa-ma sa te rasfat!
Atat!

Ce zici… o taiem maine la munte?

Foto Credit: easyholidaytreats.com

Link-uri sponsorizate

Comments