James Bond – un dandy modern (VIDEO)

bond
Link-uri sponsorizate

Aseara am vazut filmul “Spectre”! Nu stiu daca este cel mai bun din seria cu Daniel Craig, insa pot spune ca mi-a placut.

De la generic – cu piesa lui Sam Smith – si pana la distributie, peisaje (decoruri) si fashion – pot spune ca Bond are atuuri puternice pentru un parcurs interesant in topul incasarilor.
Daca ar fi sa ma gandesc la toti actorii care l-au interpretat pe celebrul 007 din 1953 si pana in prezent, nu stiu care este cel mai tare! Sa fie Sean Connery, Timothy Dalton, sa fie Roger Moore, sa fie Pierce Brosnan? Sa fie chiar Daniel Craig?

Greu de spus! Un lucru este clar – Daniel Craig este fara indoiala acel dandy modern – elegant, tonic, cu simtul umorului, dar si dur!

bond1

In “Spectre”, el este insotit de o echipa de actori de 5 stele, precum: Christoph Waltz, Ralph Fiennes sau Monica Bellucci, la care se adauga Lea Seydoux (personajul principal feminin) sau Dave Bautista (celebrul wrestler).

Mi-a placut povestea filmului si mai ales brandurile din el.

Sa fim seriosi, nu ai cum sa vezi un Bond fara branduri.

Costumele pe care Daniel Craig le poarta in “Spectre” sunt semnate de Tom Ford; ceasul este produs de Omega, masina pe care o conduce este un Aston Martin DB, sampania este Bollinger, telefonul este Sony, iar manusile sunt Mulberry.

bond3

“Spectre” este fara indoiala un film de actiune, un film cu buget mare, un film care te captiveaza, chiar daca are cam 2 ore si jumatate!

Ramane sa vedem daca a fost ultima aparitie a lui Daniel Craig in hainele lui 007, asa cum pare sa indice finalul… sa daca povestea va continua!

Link-uri sponsorizate

Comments