Nu! Chiar nu mai merge “si asa”!

stop
Link-uri sponsorizate

Gata! Ajunge! Chiar nu mai merge si asa! Cat o sa mai stam pasivi in fata unor primari de sector care se balbaie si mint cu nerusinare, in timp ce alti oameni de stat ii contrazic in tot ceea ce spun? De cate tragedii mai e nevoie pentru a ne ridica si a spune – “Ajunge!”

Nu! Nu vreau sa tac! De ce sa tac? Tocmai asta e momentul cand trebuie sa vorbim!  Cu totii!

Cum sa tac? Trei oameni pe care i-am cunoscut au pierit pentru ca prea multi oameni din tara asta au tacut!
Alti 24 ca ei au pierit din aceeasi cauza!

Azi au mai murit inca doua fete la spital!

Cum sa tac, cand o fata cu o inima de aur se zbate acum in spital? Ea ce vina are? Facea poze! Atat!

Cum sa tac, cand o fata cu care m-am imprietenit la evenimentele mele este in stare grava la spital? Ea ce vina a avut? A fost la un concert! Atat! Si ei sunt doar cei pe care i-am cunoscut in diverse ocazii…

Cum sa taci? De ce sa taci?

Nu asta inseamna solidaritate! Solidaritate inseamna sa vorbim si sa luam atitudine impotriva acestui cerc vicios criminal.

Am cantat 20 de ani in tot felul de asemenea bombe. Cei ca mine stiu ce inseamna mirosul de ebonita incinsa pe scena! Am cantat in cele mai imputite conditii! De ce? Pentru ca asta e underground-ul!

Niciodata nu m-am gandit daca acele locuri aveau sau nu autorizatie sau daca materialele de pe pereti erau ignifuge sau nu.

Fac pariu ca nici cei din Colectiv nu s-au gandit cand au intrat acolo vineri seara. Si iata ce s-a intamplat!

Gata, buboiul asta trebuie spart! Mafia din primarii trebuie dezvaluita si starpita, cei care emit autorizatii pe spaga trebuie sa plateasca, cluburile – indiferent de natura lor – care nu indeplinesc normele legale – trebuie inchise; patronii trebuie sa inteleaga ca atunci cand faci un asemenea business esti raspunzator de vietile oamenilor care iti intra in club; iar publicul trebuie sa inteleaga ca daca vrei sa ai parte de siguranta trebuie sa platesti!

Da, stiu ca sunt dur, insa cercul vicios, criminal, pleaca de la autoritati, trece pe la patroni si se opreste la public! Si o spun in deplina cunostinta de cauza.

Valul de solidaritate din ultimele 48 de ore m-a impresionat! Medici, psihologi, firme, hoteluri etc… toti au sarit sa ajute!

Deci se poate! Intrebarea este – DE CE SE POATE DOAR CAND EXISTA TRAGEDII? De ce nu ne putem ajuta semenii si cand nu se intampla tragedii?

Nu am inteles decizia cluburilor de a-si suspenda activitatea! Solidaritate sau teama? Din cate inteleg, controalele deja au inceput!

Un gest de solidaritate ar fi putut fi cel de donare a incasarilor catre familiile victimelor. Aia ar fi fost o solidaritate eficienta! Parerea mea!

Nu inteleg solidaritatea televiziunilor! Aseara, la Antena 3, Gadea si Dan Negru anuntau ca in seara asta toate canalele Intact vor difuza nu stiu ce mare program cu oameni valorosi.

Excelent! De ce nu faceti asta zilnic? Chiar trebuie sa moara oameni zilnic pentru a va da seama ca trebuie sa fiti oameni?

Ce valoare are programul din seara asta, cata vreme de marti incolo revine pe sticla Leo de la Strehaia? Exact!

Tragedia asta a dovedit faptul ca exista oameni, multi oameni, care s-au saturat de “merge si asa”, oameni frumosi, oameni saritori, oameni care vor binele.

Sigur, netul este plin de nenorociti care se bucura de ceea ce s-a intamplat. Oameni care plutesc intr-un delir mistic bolnavicios. Voi ati ales sa fiti nemernici! Noi alegem sa fim oameni…

Si stiti de ce? Pentru ca oamenii aia care au murit in flacari nu erau satanisti! Nici pe departe! Erau artisti, ingineri de sunet, organizatori de spectacole, bloggeri, studenti, copii etc…

Voi sunteti de fapt satanistii – voi, cei care va bucurati de moartea unor oameni, invocand un Dumnezeu barbar! Sa va fie rusine!

Gata! Ajunge! Nu mai merge si asa! Chiar este momentul sa realizam ca singura cale in viata asta este bunatatea!

Bunatatea si curatenia puroiului din sistem si din sufletele oamenilor!

Altfel, daca nu vom schimba nimic si vom continua sa ramanem tacuti, mi-e teama ca ne vom revedea la un moment dat… dupa consumarea unei alte tragedii!

Or asta ar insemna ca tot ce se intampla zilele astea nu e altceva decat sfanta ipocrizie romaneasca!

Foto Credit: getlighthouse.com

Link-uri sponsorizate

Comments