Romania – tara in care doar prostii sunt de vina!

revolutia
Link-uri sponsorizate

In aceste zile, cand toata opinia publica se ocupa de “cazul Oprea”, s-a strecurat fin in spatiul media o alta nemernicie fara margini – “Dosarul Revolutiei a fost clasat”.

O stire care nu a beneficiat de atentia publica meritata! Ce mai conteaza ca au murit aia acum 26 de ani? Niste prosti! Vreo 1000 de prosti!

Nu ma injurati – fix asta e concluzia celor care au anchetat dosarul.
Nimeni nu e vinovat pentru ceea ce s-a intamplat la Revolutie! A… ba da, prostii! Aia care au luptat pentru libertatea unora de a ranji la televizor!

Aia sunt singurii vinovati, iar cei mai multi dintre ei au murit atunci pe strada sau prin beciurile militiei! Deci nu mai au cum sa vorbeasca.

La Revolutie a fost mult stres si din cauza asta militarii s-au impuscat intre ei.

Nu ma credeti? Ia cititi aici – “din cauza oboselii şi a stresului la Revoluţie s-au tras focuri de armă între militari, iar oameni din dispozitive militare, civile sau mixte au deschis “cu uşurinţă” focul spre imobile sau maşini care nu opreau la filtre”.

Atat de mult stres a fost in zilele alea incat 709 oameni au murit – ma rog, unora cica le-ar fi cazut bucati de cladire in cap de “prosti” ce erau – iar 1855 au fost impuscati.

In realitate, nimeni nu a dat ordin sa se traga – nici la Timisoara, nici in fata la MAPN la Orizont (apropo – cadavrele alea au fost loc de pelerinaj pentru cetateni – oamenii se duceau si flegmau pe “teroristi” – mama a venit plangand acasa – ulterior au fost gasiti nevinovati / deh vinovatul traieste si acum, iar atunci se afla in minister – cine o fi dat ordin sa fie ucisi?) si nici la Otopeni (unde o groaza de tineri militari au fost macelariti). Nu! Ei au fost vinovati pentru ca s-au aflat in calea gloantelor.

Fratilor, voi va dati seama in ce tara traim?

Luati cazul Oprea, care a inflamat intreaga opinie publica si apoi luati si cazul Revolutiei!

Chiar nu vi se pare ca cineva ne considera prosti rau de tot?

Nu vi se pare ca aia care ne cred prosti rau de tot sunt de prea multa vreme liberi?

Intrebarea legitima care se pune dupa aceste doua cazuri este – oare cat mai suntem dispusi sa inghitim?

Foto Credit: only-romania.com

Link-uri sponsorizate

Comments