Noaptea devoratorilor de teatru la MTR!

teatru1
Link-uri sponsorizate

Noaptea de sambata spre duminica (17 spre 18 octombrie) se anunta a fi una alba! Si nu pentru ca lumea se duce (ca in fiecare sambata) si se pune in cap in cluburile Capitalei, ci pentru ca se va aduna la Clubul Taranului Roman pentru o supra-doza de teatru.

Astfel, de sambata, de la ora 16.00 si pana duminica la rasaritul soarelui, iubitorii de teatru sunt asteptati la ‘Noaptea devoratorilor de teatru’, un eveniment ce aduce pe afis piese de teatru, lansari de carte, concerte sau expozitii.
Printre spectacolele din program va pot enumera: “XXE”, “Edith Piaf”, “Do mi no”, “Cinci ore cu Maria”, “Ce ne spunem cand nu ne vorbim”, “Back to Amy” sau “Paradoxul iubirii”.

Pe langa spectacole, publicul va putea asista la lansarea a nu mai putin de cinci carti semnate de: Oana Pellea, Florin Piersic Jr, Tudor Chirila, Alina Nedelea si Chris Simion.

Programul este completat de expozitii de fotografie si desen sustinute de artistii de la Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale, dar si de un concert Night Losers.

Noaptea devoratorilor de teatru este un proiect organizat de Chris Simion Theatre & more si 360 Revolution.

Vestea buna este ca intrarea este libera!

Vestea mai putin buna este ca locurile nu sunt nelimitate :)

Daca vedeti o coada de vulpe pe afis, nu va speriati, sunt eu :)

Ne vedem la teatru!

Mai multe detalii gasiti AICI

teatru_int

Link-uri sponsorizate

Comments