Femeia de casa – femeia care nu are voie sa fie femeie!

femeia de casa
Link-uri sponsorizate

Femeia de casa este femeia care nu are voie sa fie femeie!

Nu credeam ca in anul 2015 mai exista acest concept.

Din pacate, observ cu stupoare ca inca mai exista barbati care il folosesc, semn ca poseda niste convingeri de acum 150-200 de ani, pe cand femeia avea un areal ingust ce cuprindea: casa, copiii si biserica.
In vremurile alea, femeia de casa nu avea niciun drept! Ea era un incubator, o menajera, o gospodina si, daca avea bulan, era din cand in cand o sursa de placere pentru barbatul ei.

Cum sa mai existe acest concept in 2015?

Suntem nebuni?

Din pacate, inca mai exista barbati care folosesc diferentieri clare – curve si femei de casa; asa cum sunt si femei care folosesc termeni precum curvari si barbati statornici.

Cat mai ducem pe umeri aceste convingeri cretinoide?

Cat mai etichetam oamenii dupa principii preluate de la strabunici? Hello… astia mai au putin si inventeaza masinile care zboara deasupra soselei si noi tot in evul mediu al gandirii ne scaldam?

Evoluam si noi putin?

Barbatii care isi doresc femei de casa nu vor reusi sa traiasca cu ele! In adancul sufletului lor isi doresc curve! De ce? Pentru ca copilul din ei urla dupa o mama, insa nu toti barbatii au fantezii sexuale cu mamele lor :) Drept urmare, in momentul in care vor da peste acea femeie de casa (mama) isi vor cauta sexul in alta parte!

Femeia de casa nu este o femeie de dorit! Nu in acceptul clasic! Ea este un depou, o linie moarta pentru un barbat obosit de razboaiele libidinale duse “la tinerete”. Ea este talonul lui de pensie, nicidecum oaza lui de fericire!

Singura calitate a femeii de casa, in viziunea unora, este ne-curvia!

Ba chiar este o virtute! In rest, ea este o trista! Nu face altceva decat sa curete casa, sa-i puna boului masa si sa stearga copiii la cur. Nici macar daca munceste nu este fericita, pentru ca tot la treburile casnice se gandeste. Vorba aia, el are treaba… deci cine sa se ocupe de ele?

Asta e femeia de casa – o menajera a vietii barbatului cu spirit patriarhal!

Ea isi doreste o viata sociala, insa nu o poate avea tocmai din cauza statutului pe care il are. Drept urmare, exceptand zilele in care se intalneste cu celelalte femei de casa in parc – la o sesiune de spart seminte pe banca, ea cultiva resentimente, frustrari si injura toate femeile ‘libere’.

“Niste curve care nu au niciun rost in viata”! – spune ea cu ochii mici si maxilarele inclestate.

Parca isi imagineaza cum vecina din blocul de vis-a-vis ii tavaleste barbatul in pauza de masa intr-un hotel din centru… parca vede cum masculul ei o linge intre fese cu o pofta pe care acasa o arata doar atunci cand ii cere ei sa-i mai puna un rand de chiftele cu piure…

Femeia de casa este sclava unor vremuri demult apuse!

Trist, dar adevarat!

Din punctul meu de vedere si acest concept ar trebui sa primeasca un bine-meritat refresh. Statornic nu inseamna prizonier, statornica nu inseamna ne-femeie, nu inseamna lagar de concentrare.

In anul de gratie 2015, femeia si barbatul s-au schimbat foarte mult, asa cum a facut-o si familia. Acum vorbim despre parteneriat, despre intelegere, despre familie noua, moderna, in care sarcinile se impart la 2! La 2 oameni liberi, la doi oameni cu viata sociala si de familie in acelasi timp.

Drept urmare, mi se pare o tampenie sa ravnim in continuare la sclavi…

Din pacate, pana sa ajungem sa ne scuturam de aceste convingeri preluate de sute de ani, avem de facut curatenie in interiorul nostru – trebuie sa vedem care e treaba cu bebelusul ala care urla in noi si mai ales sa intelegem ce vrea el, copilul si cum se transpune asta in ceea ce vrem noi, adultii.

Atunci cand copilul vrea iubire, iar adultul vrea sex… se pot intampla scurt-circuite nasoale in sistem…

Foto Credit: bulibstats.net

Link-uri sponsorizate

Comments