Voi cand faceti copii?

kids
Link-uri sponsorizate

“Voi cand faceti copii?” – este fraza preferata a pensionarilor!

Nu prea mai au treaba pe acasa, se simt inutili si rejectati social, asa ca nu i-ar deranja sa schimbe niste pampersi plini de cacat!

Pentru ei, copiii sunt ca niste jucarii!
Pana cand incep sa mearga! Atunci, brusc, apar afectiunile – “vaaaai ma dor salele”, “am palpitatii”, “ar trebui sa aveti si voi grija de copil, ca eu sunt batrana si nu mai pot”…

Pai nu tu ai zis ca vrei nepoti? Ia de aici!

“Tu cand iti faci un rost?” – asta aud, din nefericire, unii barbati o viata intreaga! Deh, au mame care se plictisesc tare de tot! Si, din acest plictis, ii f*t la cap pana cand ajung sa-si ia campii. Campii fiind de fapt o fata de casa, pe care nu ar fi ales-o neaparat in alte conditii :))

“Pe tine cine te mai ia? Nu vezi ca ai deja 30 de ani si nu ai si tu un rost, o familie, un copil acolo? Pe tine te-am facut la 25. Tu ce astepti?” – asta e reprosul care tampeste o gramada de femei pe lumea asta!

Puse una langa alta, formularile astea nasc presiune, o presiune nasoala care ii face pe unii sa se grabeasca si sa ia decizii doar ca sa le inchida gura parintilor!

Da, nu radeti, multi copii nu se nasc din iubire, ci din obligatie!

Din obligatie fata de parinti!

Sigur, la divort tot parintii sunt aia care comenteaza ca nu ati stiut sa fiti impreuna, ca ei sunt modele sociale, ca ce se iubesc si acum, ca vai ce eforturi au facut… si blah blah.

Un lucru este cert – cel mai daunator lucru in viata asta este sa faci un copil de dragul parintilor!

Stiu, natalitatea este in scadere in tarile civilizate, iar femeile nasc din ce in ce mai tarziu, insa haideti sa admitem cateva lucruri: 1. sa ai un copil nu mai este obligatoriu (suntem totusi 7 miliarde), 2. traim in alte vremuri, 3. aparitia primului copil scade dorinta in cuplu; iar lista poate continua…

Un copil este o sarbatoare, insa doar atunci cand este facut din dorinta partenerilor, cand este rodul iubirii lor si nu rodul dorintei parintilor unuia dintre ei!

Revenind la demografie, in timp ce Romania se bazeaza pe Guta, Danemarca ia la misto aceasta problema.

Cum?

Cu un nou spot publicitar realizat de o agentie de turism. Titlul ar suna cam asa – “Daca nu o faci pentru tara, macar fa-o pentru ma-ta!”

Adica fix ceea ce vorbeam mai sus :))

Acum, eu ce sa zic, spotul este super funny, mesajul nu prea…

Copiii nu sunt jucarii, ci suflete si nu merita sa ne batem joc de ei doar pentru ca cineva nu are treaba pe acasa!

Vizionare placuta…

Link-uri sponsorizate

Comments