Ce-i in gura nu-i minciuna!

eucave4
Link-uri sponsorizate

Iata ca s-a scurs si cel de-al doilea eveniment de la Corks Cozy Bar – al patrulea de cand mi-a venit ideea sa va scot din casa.

“Ce-i in gura nu-i minciuna” este una dintre concluziile serii.

Ea a aparut la finalul discutiei despre pozitia 69 – pesemne singurul moment cand creierul femeilor nu este multi-tasking :)
Exceptand 2-3 persoane care au ridicat din sprancene cand am spus ca am intalnit foarte multe femei carora nu le place aceasta pozitie, proportia celor care mi-au dat dreptate a fost covarsitoare.

Explicatia este destul de simpla!

Barbatii si femeile se raporteaza diferit la aceasta pozitie.

In timp ce barbatii o vad ca pe o excitatie, ca pe un preludiu – femeile o iau in serios si o vor cu finalizare.

Da, femeile sunt mult mai pragmatice atunci cand vine vorba despre sex. Barbatul poate sa traga un singur foc pe numar, femeia are cartuse la discretie :) Sigur, in functie de fiecare creier in parte (unele nu trag deloc – deh, se mai intampla si blocaje pe teava).

Barbatul nu isi va dori niciodata sa-si traga focul in 69! Se poate intampla asta, insa poate dupa 2-3 partide anterioare.

69 reprezinta entertainment pentru barbat!

Pentru femeie insa este un must-have!

In sex, femeia chiar merge pe ideea de “ce-i in gura nu-i minciuna!”

Daca tot te-ai apucat de vaile ei umede, ea nu refuza niciodata un orgasm! Mai mult, nu stie ce-i rezerva urmatoarele zeci de minute, asa ca prefera sa profite de limba ta… ca cine stie? :)

Aici se face diferenta intre barbati si femei in ceea ce priveste pozitia 69 – o tratam cu totul diferit!

Barbatul care-si trage focul in 69 se simte ridicol, se simte ca fotbalistul ala care se accidenteaza cu 5 minute inainte de meci.

Femeia nu are o problema – daca trage un foc sau doua, ea este relaxata. Daca are un creier corect construit ea se va transforma intr-o mitraliera!

Cu toate astea, femeia nu este un star porno si chiar are nevoie de concentrare (nu toate) pentru a atinge punctul de maxima placere.

Asa ca da, haideti sa nu le mai condamnam si sa ne bucuram de calatoria asta pe cararile placerii alaturi de prea frumoasele noastre partenere.

P.S.: Poze de la event gasiti AICI!

Link-uri sponsorizate

Comments