Tu cu ce deschizi berea atunci cand nu ai desfacator?

AndreiVulpescu
Link-uri sponsorizate

Asa suna provocarea lansata de Skol Romania catorva bloggeri. Da, este un adevarat campionat de freestyle.

Iar sloganul mi se pare foarte tare – “ori bem bere, ori bem bere”?

Pai ce sa facem? Avem incotro?
Atunci cand te intalnesti fata in fata cu o bere Skol 100% malt ai doua variante – ori o bei, ori o lasi sa se incalzeasca, ceea ce este o crima impotriva calitatii :)

Ma bucur ca cei de la Skol Romania m-au inclus in acest campionat. Nefiind fumator – de fapt fiind fost fumator – pot spune ca am mici dubii atunci cand trebuie sa deschid o bere si nu am bricheta.

Da, bricheta este cea mai buna salvare in cazurile de acest gen. Eu am renuntat la fumat de peste 9 ani, asa ca… am in buzunar doar cheile de la casa.

Bune si alea – parghie sa poti sa faci. Sigur, daca ai curea, o poti folosi pentru a deschide berea. Doru Panaitescu m-a invatat sa deschid  berea cu catarama de la curea. E destul de simplu.

A urmat Claudiu Petre, pe care l-am invatat eu sa deschida o bere cu catarama de la ceas – chiar nu s-a indoit!

In rest, alti bloggeri au deschis cum au putut – unii au folosit dintii (nu as apela niciodata la varianta asta), altii o carte – il astept pe Eftimie sa-mi arate pe viu procedeul, altii cheile, o foaie A4 etc..

Ideea este simpla – berea buna nu are voie sa fie lasata sa se incalzeasca. Drept urmare – daca nu exista vreun ospatar prin preajma, poti sa te ajuti de orice pentru a o desface. Totul e sa nu spargi sticla :))

Drept urmare, te provoc sa-mi spui tu cu ce deschizi o bere daca nu ai un desfacator la-ndemana? Daca si filmezi asta, poate ne vedem sa-ti dau o bere… Skol 100% malt!

Ce zici?

Ori bem bere, ori bem bere?

Link-uri sponsorizate

Comments