Nu ne mai dati afara din vietile voastre!

eumenscave6
Link-uri sponsorizate

Care mai este rolul barbatului in cuplul modern? Se mai poate vorbi despre barbat ca despre un unic furnizor de resurse?

Eu cred ca nu! Barbatul nu numai ca nu mai este unicul furnizor de resurse din casa, insa este pus in situatia de a prelua anumite sarcini de pe umerii femeii – curatenie, gatit, cresterea copiilor etc… lucruri care nu ii apartineau pana acum vreo 60-70 de ani (maximum 100 de ani).
Sigur, mentalitatile nu sunt updatate la toata lumea. Inca exista oameni care cred ca barbatul trebuie sa faca anumite lucruri si femeia altele; inca sunt femei care cred ca este musai sa fie supuse barbatului – si normal, asa au fost invatate fie in casa, fie la biserica; inca exista barbati care cred ca femeia trebuie sa le faca toate poftele fara ca ei sa faca ceva etc…

Mai deunazi, un prieten se intreba daca putem vorbi despre egalitate intre barbat si femeie. Da, putem vorbi despre o egalitate in drepturi. In cuplu nu stiu daca este sanatos sa vorbim despre egal sau inegal, ci cred ca ar fi mai bine sa vorbim din start despre complementaritate, despre cooperare, despre echipa.

Asa vad eu cuplul modern – o echipa, o echipa in care cei doi se ajuta, isi impart sarcinile, iar pe unele le duc la bun sfarsit impreuna – vezi gatitul, curatenia… sexul :))

In toate cele trei nu ar fi rau sa participe amandoi :))

Din pacate, inca mai exista femei care ne dau afara din bucatarie, crezand ca doar ele au voie sa miroasa a chiftele. Ceea ce nu inteleg ele este faptul ca atunci cand un barbat isi exprima dorinta de a sta langa tine in bucatarie, o face pentru ca te iubeste, nu pentru ca trebuie. In momentul in care in viata lui apare trebuie… apare si dorinta de plecare :p

Dragile mele – nu ne mai dati afara din bucatarie!

Atunci cand ne dati afara din bucatarie, ne dati afara – macar putin – din vietile voastre.

Asa se intampla si la baie!

Da, exista femei care isi dau barbatii afara din baie atunci cand se spala. Si daca noi vrem sa fim acolo, sa vorbim cu voi sau, de ce nu, sa va spalam? E ceva naspa? Nu e! Sa nu care cumva sa credeti ca noi avem impresia ca nu transpirati sau ca sunteti impacabile. Sa fim seriosi… suntem oameni! Asa ca nu mai coafati realitatea! O stim – doar va lingem peste tot!

In concluzie, nu ne mai dati afara din baie! Atunci cand o faceti (exceptand momentul cand faceti treaba mare) ne dati (macar putin) afara din vietile voastre.

Si ajungem la sex – da, va rugam din suflet, va imploram – NU NE MAI DATI AFARA DIN DORMITOR!

Stim ca uneori sunteti obosite, insa haideti sa va zic un secret – sexul face bine la oboseala – elimina endorfine, deci va inunda corpul cu o superba stare de bine :)

Asa ca nu mai bagati scuze de alea cu – “ma doare capul”, “maine am sedinta” etc… Sexul elimina toate problemele astea. Doar un bou nu stie niste chestiuni atat de simple.

Drept urmare, va rugam din suflet – NU NE MAI DATI AFARA DIN DORMITOR cu scuze de doi lei, nu ne mai obligati sa ne uitam la meciuri. Nu mai bine ne futeti? Asa suntem fericiti si noi si voi… Nu mai spun de somn – un vis :)

Atunci cand ne dati afara din dormitor, de fapt ne dati afara definitiv din viata voastra! Asta vreti?

P.S.: Stiu ca textul asta poate parea superficial, insa va rog sa va ganditi ce rol atribuiti barbatului vostru in cuplu. Analizati bine si veti vedea ca exista sanse mari sa vedeti de ce relatiile voastre nu merg. V-am dat doar 3 exemple de locuri din care ne dati afara. Chiar vreti sa vi le spun pe toate?

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments