In iubire nimic nu este murdar

eucave1
Link-uri sponsorizate

“Il iubesc prea mult pe omul pe care il iubesc ca sa risc sa ma considere o deprevata”, “pur si simplu cred ca dragostea nu este acelasi lucru cu o relatie sexuala reusita” – sunt doar cateva idei dintr-un text citit pe Sereniti.

Sfanta dualitate, sfincter rahat… as spune!

Cu o asemenea abordare a iubirii – cred ca la asta se refera cand scrie dragoste – chiar nu ma mira ca relatiile duc la dualitate, la amantlac.
Si nu este o abordare singulara. Am vazut multe persoane care nu amesteca sexul si iubirea spunand ca sunt cumva chestiuni diferite.

Si uite asa ajungem la plictis in cuplu! Pai daca nu vrei ca barbatul pe care-l iubesti sa te considere o depravata si te auto-cenzurezi, preferand sa ti-o tragi cu el in misionar si sa lasi fanteziile pentru altul – apropo, am cunoscut o gramada de femei care au un fucker de back-up – te mira ca iubitul tau se duce si isi cauta o depravata in targ?

Pe mine nu! De ce n-ar face asta? Asa cum tu iti pastrezi fanteziile pentru altul, el de ce sa nu faca la fel?

Drept urmare, atunci cand Parasidul tau se va prabusi… ar fi okay sa stii ca tu l-ai prabusit, prin propria abordare vis-a-vis de iubire.

Nu exista iubire vs. sex, asa cum nu exista iubire fara sex! Sex in afara iubirii exista fara probleme. Iubire fara sex… mai greu! Cel putin daca vorbim despre relatii romantice. Alt gen de relatii nu ma intereseaza in acest text.

Exista un proverb italian foarte misto – “sub curea nu exista nici lege, nici religie”. Daca adaptam acest proverb la cuplu, adica la oameni care se iubesc, rezulta ideea ca “in iubire nimic nu este murdar”.

Cum ar putea sa te considere depravata un barbat care te iubeste? Ar trebui sa fie complet imatur?

Un barbat matur – ca si o femeie de altfel – stie ca fara imaginatie si fara fantezie iubirea nu are nicio sansa!

Da, Esther Perel are dreptate cand spune – “criza dorintei este criza imaginatiei”.

De ce sa iti inmormantezi imaginatia atunci cand iubesti? Mai ales la capitolul sex? Cum vrei sa ai parte de o relatie de lunga durata daca tu transformi viata ta sexuala intr-un cimitir?

Iubirea are de-a face cu sexul, pentru ca inseamna pasiune – adica dorinta/ sex; intimitate (deschidere, admiratie etc) si angajament (fidelitate, sprijin etc).

Cum sa elimini pasiunea din toata ecuatia asta? Mi se pare absurd!

Drept urmare, persoanele care cred ca iubirea si sexul nu au nicio legatura isi auto-dinamiteaza relatiile, isi compromit din start sansele de a avea parte de relatii functionale sau – si aici exista o varianta – adora triangulatiile.

Nu mai bine incercati urmatorul scenariu – sa ii trimiteti iubitului/sotului urmatorul sms – ne vedem sambata la Brasov (sau intr-un hotel in orasul vostru)… ma gasesti la hotel x, camera 103? Si tu sa il astepti in desuuri sexy si cu sampania la rece?

De ce sa nu faci asta? De ce sa nu il surprinzi?

Nu mai transformati iubirea intr-o biserica!

Da, este o traire superioara, o traire frumoasa… dar iubirea NU este o biserica!

Drept urmare, daca vreti sa aveti parte de iubire, lasati popa la usa! Popa si toate convingerile care scot sexul in afara iubirii.

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments