Scuzele infidelitatii – Nu poti manca o viata doar friptura! Mai ai nevoie si de desert!

eu_nou
Link-uri sponsorizate

Infidelitatea are un bagaj interminabil de scuze! Iar “nu poti manca toata viata doar friptura, mai ai nevoie si de desert” este una dintre ele.

Din cate vad in jurul meu, foarte multi oameni sunt nesiguri, foarte multi oameni vor sa minta sau sa fie mintiti.

Aproape ca pare imposibil sa mai gasesti oameni care sa vorbeasca franc, direct, fara ocolisuri.
Despre sexualitate… ce ar mai fi de spus? Prea multi tineri se casatoresc fara sa apuce sa-si exploreze sexualitatea – si se trezesc pe la 30-35 de ani ca vor sa recupereze timpul pierdut; prea multe femei isi pedepsesc barbatii si ii tin fara sex, dupa care se mira de ce au fost inselate… si prea putina lume chiar discuta cu adevarat despre sex in cuplu.

Nu mai vorbesc despre cei care intra in relatii stiind de la bun inceput ca nu se potrivesc cu partenerii lor, dar spera ca timpul va aduce in mod miraculos o potrivire; sau despre cei care nu cunosc fanteziile partenerilor/partenerelor nici macar dupa 3-4 ani de convietuire :))

Dar sa revin la titlu, la aceasta vorba “din batrani”.

Cei care spun ca nu poti sa mananci o viata intreaga doar friptura sunt complet lipsiti de logica si de imaginatie.

Traducerea libera ar fi – “nu poti sa f**i o viata intreaga aceeasi persoana” (femeie sau barbat). Am formulat asa pentru ca am auzit si femei folosind vorba asta.

Acum, cred ca totul pleaca de la nivelul de experienta sexuala la care a ajuns fiecare. Un om cu o experienta sexuala precara va avea mai multe tentatii sa iasa in decor decat unul care si-a explorat sexualitatea si a ajuns sa stie ce isi doreste (ceea ce inseamna ca a avut deja mai multi/e parteneri/e).

Cel care a acumulat suficienta experienta stie ce vrea si mai stie un lucru extrem de important – ideea de cuplu nu se rezuma doar la sex!

Sigur, sexul este extrem de important, este un capitol deloc de neglijat, insa nu este totul. Degeaba ai parte de sex bun daca nu exista si altceva pe langa el, daca nu ai ce sa vorbesti cu celalalt.

Iubirea inseamna – pasiune, intimitate si angajament, deci iata ca sexul este doar o parte din aceasta ecuatie.

Daca toata viata noastra s-ar rezuma doar la sex, atunci nu am mai intra in relatii, ci am fi niste eterni esanjisti.

Or, dupa cum vedem, asta nu prea se intampla!!!

In concluzie, as spune ca da, cei care spun ca nu poti manca toata viata acelasi fel nu numai ca nu au o experienta sexuala suficienta – altfel ar putea sa-si aleaga un/o partener/a cu care se potriveasca; ci au si mari probleme de imaginatie. Cred ca aici este de fapt cheia – la imaginatie!

Un om este capabil sa imbrace multe roluri atunci cand este stimulat.

Iar pentru a fi stimulat, el/ea are nevoie de imaginatia celuilalt.

Or daca imaginatia aia nu exista… atunci sa nu ne miram ca se ajunge la formulari ca cea din titlul…

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments