Care este reteta unei petreceri de succes?

subcarpati2
Link-uri sponsorizate

V-ati intrebat vreodata care este reteta unei petreceri de succes?

Eu am fost la zeci de evenimente si, in cele mai multe cazuri, incepeau promitator si se incheiau lamentabil.

In ultima vreme observ o tendinta de a se organiza petreceri in locatii neconventionale.

Laud aceste initiative, insa nu intotdeauna locul cadreaza cu produsul :))

Si atunci stau si ma intreb: cum arata reteta unei petreceri de succes?

Iata cum vad eu lucrurile:

1. Produsul
De aici se porneste! Ce am de transmis cu petrecerea aia? Ce vreau sa promovez? Nu poti lansa un Ferrari pe teren accidentat, asta e clar :)) Drept urmare, totul pleaca de la produs.

2. Locul
Dupa ce ai decis ce promovezi, creionezi conceptul de party si cauti cel mai bun loc.
Aseara, am fost la Strongbow Appletone Party. Unde s-a tinut toata povestea? In Livada Urbana (Statia de Cercetare Pomicola Baneasa). Excelenta alegere – sa promovezi cidru intr-o livada de meri… nu ai cum sa gasesti un loc mai cool! Nota 10! In plus, locul a aratat beton! Mi-au placut mult barurile amenajate intre meri! Erau suficiente si nu s-au format cozi.

strongbow_bun1

3. Serviciile
Asta este o mare problema la petreceri. Cu cat petrecerea este mai mare, cu atat ai mai mari sanse sa se termine ceva – fie gheata, fie bautura… fie mancarea etc. Aseara serviciile au fost ireprosabile! Inca un plus pentru organizare! Am gustat toate cele 3 Strongbow – de mere, de soc si de fructe de padure si o spun ferm – cel de mere mi se pare cel mai bun. E fresh, are o alcoolizare de 4.5%… deci e numai bun pentru vremea asta. Si celelalte sunt bune, dar asta tine de gustul fiecaruia.

strongbow3

4. Muzica
Un alt aspect extrem de important! Aseara a fost un party lejer, fara tocuri. Iar la capitolul muzica l-am vazut pe Dobrica (Suie), in program fiind inclusi si Argatu (cu un program super-misto) si Subcarpati – probabil cel mai original proiect muzical aparut in muzica autohtona dupa ’89! Chiar a fost o seara muzicala frumoasa! Big up! 1!

subcarpati1
5. Budele
Un alt aspect deloc de neglijat la un party sau la un concert/festival. Si aici organizatorii s-au achitat de nota 10. Au fost bude ecologice, foarte curate si plasate departe de multime.

6. Transportul
Tinand cont de faptul ca petrecerea s-a desfasurat la aproape 1 km de strada principala, organizatorii au asigurat si transportul – la dus cu un tractor (misto plimbarea), iar la intors cu dubite. Bun si aici.

strongbow6

Iata cum arata in acceptul meu un party de succes. Fix asa cum a fost party-ul de aseara.

Ii multumesc Ralucai de la Ogilvy pentru invitatie! A fost o placere!

Link-uri sponsorizate

Comments