Nu vrei sa intinerim impreuna?

eu_nou
Link-uri sponsorizate

Nu am sa inteleg niciodata de ce oamenii privesc cu atata ‘wow’ ideea de a imbatrani impreuna?

Ba isi fac si un obiectiv din asta!

Partea proasta este ca multi se si tin de cuvant si imbatranesc inainte de termen :))
Si uite asa, dupa nici un an, adica dupa ce fluturii s-au mumifiat pe peretii abdominali ai distinsilor indragostiti, barbatii ajung sa nu prea mai dea pe acasa – de parca ar suferi de Alzheimer si nu ar mai gasi adresa; femeile ajung sa nu se mai atinga de barbatii lor, fiind ba obosite, ba stresate, ba ingrijorate, ba cu sedinta maine etc… – de parca libidoului lor i s-ar fi cantat deja prohodul; iar relatia lor se transforma intr-un veritabil azil… de batrani!

Pe buna dreptate! Nu asta si-au dorit?

Nu si-au dorit sa imbatraneasca impreuna? Iata, au reusit asta intr-un an! Felicitari! Ar merita o mentiune speciala in analele istoriei celor mai rapide imbatraniri in doi!

Sigur, exista altii, ceva mai fericiti, care imbatranesc in 2 ani sau in 3 ani, sau in 7 ani! Insa tot acolo ajung, tot la azil, tot la momentul in care asteapta sa vada cine il va sterge pe celalalt de praf in biblioteca.

Asta da iubire! Sa iti doresti sa imbatranesti impreuna :))

Nu mai bine lasam noi timpul sa-si faca treaba si ne vedem de tineretile noastre?

Nu mai bine lasam noi promisiunile tampite (da, sa promiti ceva ce inca nu s-a intamplat este o tampenie) si incercam sa ne vedem de treaba, de prezent?

Da, stiu, timpul trece, pielea se mai lasa, pe ici-colo incep sa mai apara riduri de expresie… dar sufletul, da, sufletul… asta oare chiar imbatraneste sau poate sa ramana tanar?

Aici cred ca depinde! Sufletul poate imbatrani daca il inchizi intr-un cavou umed, daca il bagi intr-un mormant al simtilor… El nu mai are cum sa se manifeste si putrezeste!

In schimb, daca il mentii viu cu iubire, cu apreciere, cu admiratie, cu atractie, cu frumos… el ramane tanar si te tine si pe tine tanar, chiar daca anii ti se schimba in buletin.

De ce sa ne dorim sa imbatranim la nici 40 de ani? De ce sa nu ne dorim sa intinerim la 40 de ani? De ce sa nu ne dorim sa retraim viata de la 20 chiar daca avem 40? Cine ne retine? Durerea de sale? Asa si? Masam putin si trece :))

De ce oare suntem atat de tristi si vrem sa ajungem ca oamenii descrisi de Osho – aia care mor la 20 de ani si se ingroapa la 70?

Ce o fi in capul nostru?

Nu baby, eu nu vreau sa imbatranesc cu tine, eu vreau sa intineresc cu tine, in fiecare zi, in fiecare clipa, in fiecare an, pana cand ultimul firicel de nisip se va scurge din clepsidra timpului meu…

Atunci voi fi sigur ca tot ceea ce am trait a meritat cu varf si indesat!

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments