Camasa cu motive florale – misiune (aproape) imposibila

eubarbosibun
Link-uri sponsorizate

Sa gasesti o camasa cu motive florale – evident pentru barbati – intr-un mall bucurestean este un demers similar cu gasirea unei oaze in desert :))

Desi cred ca pe aia ai sanse mai mari sa o gasesti. Camasa inflorata insa… ioc!

Am patit-o sambata dimineata, cand am orbecait de bou prin tot AFI Cotroceni pentru a gasi o camasa in ton cu tema Zilei Internationale a Barbii – o petrecere desfasurata la Pow Wow – un loc foarte misto situat pe latura dreapta a Bisericii Albe de pe Calea Victoriei.
Nu puteam sa nu respect tema impusa de barbosi. Trebuia sa fiu in ton!

Drept urmare, am luat la pas magazinele. Sigur, am gasit ceva camasi cu floricele… insa abia se vedeau. Nu domnule, aveam nevoie de motive adevarate… nu de o camasa office.

Si am intrat la C&A… pauza! Conformism crancen! La H&M la fel! Roluri de gen vizibile si previzibile!

Bershka si Pull and Bear la fel… Pauza! Nicio sansa! Am mai incercat la Kenvelo, Lee Cooper si prin alte cateva magazine care se pot inscrie totusi in zona decenta.

Nimic! A ba da… injuraturi la greu din partea mea (urasc sa fac shopping).

Sa gasesti o camasa cu motive florale in mall e la fel de greu ca atunci cand vrei sa cauti pantaloni cu patratele sau carouri… tot pentru barbati! Gasesti doar pijamale asa :))

Misiunea nu a fost totusi imposibila, pentru ca m-a salvat (culmea) Zara, unde am gasit (iar culmea) o camasa XL la pretul de 170 de RON.

Si eu care credeam ca ala e un magazin pentru baietasi si pentru barbati neterminati…

In fine, cert este ca am ajuns cu febra la eveniment si m-am vazut cu cativa oameni misto. Nu am putut sa beau si nici sa stau prea mult, tinand cont de starea mea de sanatate, insa pot sa va spun ca premiile au fost urmatoarele: cea mai frumoasa barba – Andrei Stanciu si Cea mai populara barba – Edward Aninaru.

barbosibun

Una peste alta, mi-a placut covorul de “iarba” de la Pow Wow si atmosfera in general (exceptand starea mea generala :)).

Sper ca la anul sa nu ma puna astia sa caut nu stiu ce motive vestimentare :))

Pe alb nu se poate?

Mai multe despre eveniment gasiti AICI

Link-uri sponsorizate

Comments