Politetea sexuala in cuplu este hidoasa

eu44
Link-uri sponsorizate

Iubirea nu se tine cu servetel! Iubirea se simte, se gusta, se musca, se atinge, se mangaie… ea inseamna miscare si actiune!

Nu poti pune iubirea in acelasi taler cu lenea. Iubirea curge! Ea nu sta pe loc. Ea te indeamna constant la evolutie, fiind o constructie ce isi scrie zilnic povestea.

Drept urmare, eu nu cred ca esenta iubirii sta in nemiscare!

Or asta elimina orice idee de politete sexuala in cuplu. Asa cum am scris si ieri in textul “Ce gandesc barbatii” – in acel cross cu Raluca Hagiu – politetea sexuala in cuplu duce fie la abstinenta, fie la adulter.

Cum adica sa fii politicos in pat alaturi de persoana iubita? Ce nebunie mai e si asta?

Tocmai cu persoana in fata careia te deschizi, tocmai cu persoana in care ai cea mai mare incredere? Pai tocmai cu persoana aia ar trebui sa-ti dai frau liber dorintelor.

Mi se pare aiurea cum unii (si barbati si femei) devin inhibati atunci cand devin iubiti.

Asta in conditiile in care atunci cand erau doar “amanti” erau salbatici de-a dreptul.

Cum intra in relatii, cum se cumintesc, de parca relatiile ar fi un soi de preoti care iti predica zilnic ce sa nu faci in pat.

Da, am spus-o si ieri si o repet – politetea sexuala in cuplu este hidoasa!

Politetea sexuala este restrictiva si toxica.

Doi oameni care se iubesc ar trebui sa fie cat se poate de liberi in amor. In fata cui au ei de dat socoteala?

Da, stiu ca oamenii se deschid mai greu, stiu ca femeile se tem sa nu fie etichetate si judecate… insa haideti sa admitem ca iubirea inseamna deschidere, inclusiv sexuala. Iubirea este o usa data de perete, nu una intredeschisa prin care te chinui sa patrunzi.

Sexul politicos aduce nefericire in vietile noastre. Nu avem de ce sa ne blocam dorintele si fanteziile. Cine a spus ca iubirea este dusmanul fanteziei a fost un cretin.

Nu, iubirea in sine inseamna fantezie, evident pe langa constructie.

In iubire poti face orice, cata vreme nu il ranesti pe celalalt. Or, cata vreme exista comunicare si consens, nimic nu este interzis in iubire in materie de amor.

Nu stiu cine a reusit sa murdareasca iubirea cu tot felul de principii care ucid pasiunea. Nu stiu cum vor unii sa ajunga la treptele superioare ale cunoasterii incercand sa sara peste treapta de baza – sexul?

Mi se pare aberant! Iubirea inseamna pasiune, intimitate, angajament. Sunt de acord cu aceasta formulare. Nu poti avea iubire fara pasiune, iar pasiunea implica sex! Stiu, unii ii spun dragoste. Poate tocmai din teama de a nu fi etichetati.

Sexul nu este un subiect tabu si nici ceva rusinos. Sexul este pasiune pura, deloc lipsita de emotie. Si da, ca sa ajungi sa faci dragoste, trebuie intai sa inveti sa faci sex. Cand ajungi sa faci dragoste, inseamna ca ai reusit sa prinzi cele 3 planuri – fizic, psihic si spiritual. Insa pana acolo este ceva de lucru.

Da, desi poate parea dur – iubirea nu se tine cu servetel, iar sexul nu se face cu manusi de catifea. Ma rog, daca ai un asemenea fetish, le poti folosi :))

Viata inseamna miscare, placere, simtire, traire.

Orice bariera pusa in calea acestor lucruri inseamna un singur lucru – nefericire!

Drept urmare, eu propun ca atunci cand facem amor sa lasam prejudecatile si convingerile la usa.

Nu de alta, dar chiar ar fi penibil sa refuzam sa ne bucuram de experienta iubirii.

Link-uri sponsorizate

Comments