Buna, as vrea sa te sarut pe coapse

eucave1
Link-uri sponsorizate

Aseara, dupa ce am iesit de la spectacolul “Crema de zahar ars. Astazi ii spunem dragoste”, m-am gandit putin la modul in care ne place sa ne abordam unii pe ceilalti, chiar daca de multe ori cuvintele pe care le spunem ascund alte dorinte decat cele pe care le exprimam direct.

Sa luam un exemplu din spectacol – “Buna, as vrea si eu sa te sarut pe coapse. Nimeni nu vorbeste asa! Nu, noi spunem – Buna, vreau sa ma pierd in ochii tai”.
Mi se pare haios cum putem face ceva stelar dintr-o simpla dorinta.

Fac pariu ca daca as iesi pe strada si le-as spune femeilor – “Buna, as vrea sa te sarut pe coapse”, mi-as lua niste palme de mare exceptie. Jap! Jap!

Cele mai multe ar spune ca sunt un onanist, un idiot interesat doar de sex etc…

Faza si mai funny este ca acelasi lucru s-ar intampla si daca le-as spune – “Buna, as vrea sa ma pierd in ochii tai”. Jap jap! “Ce taran, nu ai invatat nici pana la varsta asta cum se abordeaza o femeie?” – parca imi si imaginez dezgustul de pe fetele lor.

Da, fie ca vrei sa te pierzi intre coapsele sau in ochii lor… risti sa primesti dezgust. Chiar daca tu ai avut cele mai pure si nevinovate intentii :))

Esti vinovat! Esti vinovat pentru ca nu ai folosit infuzii mari de vrajeala pentru a putea ajunge in ochii sau intre coapsele lor.

Nu vi se pare ca am uitat sa fim directi, ca am uitat sa spunem ce ne dorim? Ne-am acoperit de o poleiala ciudata de complezenta! Ne mintim atat de mult incat nici macar nu mai stim unde vrem sa ne pierdem – in ochii ei, intre coapsele ei sau intr-un imens nor de vrajeala? Si, mi-e teama ca in aceasta uitare cronica… ne cam pierdem in imensul nor de vrajeala!

Ciudate sunt caile acestei lumi! Toti avem pretentia ca suntem directi, insa mintim cu stiinta!

Pur si simplu refuzam sa spunem ceea ce ne dorim! Nu stiu cum si cand s-a intamplat asta, insa chiar cred ca nu ar fi rau sa revenim la simplitate si la comunicarea aia cruda, lipsita de minciuni si de complezente inutile.

Inchei acest text cu o alta mostra din spectacol

– Ma iubesti?
– De ce intrebi?
– Pentru ca nu trebuie sa stiu…
– Chiar acum?
– Nu chiar acum…

Concluziile le trageti voi!

P.S: Cineva (o femeie frumoasa) ma intreaba de ce nu ar merge si invers? Adica femeile sa vina sa ne spuna – Buna, as vrea sa ma saruti pe coapse? Hmm, chiar asa!

Foto Credit: Men’s cave

Link-uri sponsorizate

Comments