Vrei un loc sub norul meu?

eumenscave1
Link-uri sponsorizate

Vrei sa stai sub norul meu?

Jur ca nu ploua! Sunt, ce-i drept, cateva averse, insa sunt averse de simtire, averse de emotie si cuvinte, averse de cultura ce te fac sa eliberezi tot ce e frumos in tine.

Unele te fac sa zambesti, altele te pun pe ganduri, altele poate te fac sa plangi. Fa-o! Nu te gandi la cei din jur.
Si ei vor face acelasi lucru. Asa se intampla cand accepti sa intri sub genul asta de nor.

Ti-am mai spus – sunt un tip cu capul in nori – un visator daca vrei; insa am picioarele bine infipte in pamant.

Ador sa stau sub un nor, iar visatorii de la Undercloud mi-au dat o bucatica din norul lor. Cu o conditie – sa te chem si pe tine!

Asa ca zis si facut, incepand de sambata, 22 august si pana pe 31 august, te astept sub norul meu.

Nu, nu te uita afara, sub norul meu e cald. Ma ocup personal de asta!

Incepand de sambata te invit sa stai alaturi de mine sub norul bloggerului oficial de festival, la Muzeul Taranului Roman. Este cea de-a 8-a editie de Undercloud, iar sub norul meu este asezata coada de vulpe, aia pe care o vezi pe blog :))

Acolo te invit sa stai!

Nu trebuie decat sa stai geana pe blogul meu si pe paginile de Facebook – adica AICI si AICI. Voi face concursuri cu invitatii la teatru in fiecare zi (VEZI AICI PROGRAMUL). Incep de maine!

In cazul in care nu esti pe faza si nu reusesti sa ajungi pe norul meu, cei de la Raiffeisen m-au rugat sa-ti spun ca au o oferta misto pentru tine – daca cumperi un bilet cu un card Raiffeisen, obtii un alt bilet moca. Misto sau ce?

Ce vei vedea la Undercloud 2015? Nume grele precum: Oana Pellea, Florin Piersic Jr, Marius Manole, Vlad Zamfirescu, Lia Bugnar sau Claudiu Bleont; piese cu actori tineri, piese de peste hotare – printre care si un spectacol de Guiness Book, dar si multe alte lansari de carte, dezbateri, ateliere etc…

Toate astea se vor intampla in fiecare seara la MTR!

Eu te astept… Poate te prind ca-mi dai teapa :))

Link-uri sponsorizate

Comments