Femeia – intai se cunoaste si apoi se iubeste!

eu9
Link-uri sponsorizate

“Femeia nu se intelege, femeia se iubeste!” – daca mai aud vreodata tampenia asta ma supar rau :))

Foarte multi barbati fac aceasta greseala, foarte multi iau de buna vorba asta lipsita complet de logica. Fie ca ca sunt naivi, fie ca vor sa dea bine in ochii femeilor. Motivele ma intereseaza mai putin!

Cert este ca vorba asta este nu doar tampita, ci si periculoasa!
Cum adica sa nu intelegi femeia? Pai daca nu o intelegi, cum vrei sa o iubesti?

Unde e logica in toata povestea asta?

Trebuie sa ai un creier pustiu, trebuie sa-ti curga bale din gura sa crezi intr-o asemenea prostie.

A, da, stati asa, stiu – niciun mare ganditor al lumii nu a reusit sa inteleaga femeia. Da, asta e un argument puternic, iar Vulpescu este trimis la coltul rusinii. Mainile la spate, stat pe varfuri 10 minute si sa nu se aud nici musca :))

O secunda, as vrea sa vorbim totusi putin despre aceasta ‘intelegere’.

Atunci cand spun ca femeia trebuie inteleasa, cunoscuta daca vreti, ma refer la constructia ei, la nevoile ei de baza.

Primele 5 nevoi de baza ale femeilor nu coincid cu primele 5 nevoie de baza ale barbatilor. E? Va place – haideti ca m-am intors cu fata :)) Inca sunt la colt, dar sunt tare-n gura si imi place sa ma iau de gat cu aia care viseaza fara sa gandeasca :p

Spre exemplu, femeia isi doreste afectiune, barbatul sex! Astea sunt primele nevoi de baza intr-o parte si in cealalta!

Or daca tu nu cunosti aceste aspecte, boule care esti tu bou intelectual si cunoscator in ale vietii, cum vrei sa mearga relatia aia?

Degeaba se lauda ea cu inteligenta, daca nu intelege ca barbatul are si nevoi fizice evidente. Si este doar un scurt exemplu.

Nu, dragii mei, hadeti sa nu mai credem in Ilene Cosanzene si in Feti frumosi care dau bine in ochii generatiei Xanax. Haideti sa admitem faptul ca in lumea asta exista comportamente toxice. Multe!

Haideti sa admitem faptul ca nu toti oamenii sunt capabili de iubire! Haideti sa admitem faptul ca nu este suficient sa ai cosite – blonde, brunete sau roscate – vagin, sani si fese ronde pentru a fi iubibila!

Haideti sa admitem ca nu toti barbatii sunt idioti.

Serios, atunci cand mergi pe ideea ca femeia trebuie iubita by default, tu o mangai pe ea pe ceafa, iar ea – in loc sa toarca si sa dea urechile pe spate – te mangaie pe gat, sau pe oua… cu tocul cui!

Si doare, dragul meu prieten, doare tare! Nu, nu tocul ei doare, ci prostia ta! Prostia aia ranceda, ce musteste de clisee ca un tiramisu excesiv insiropat :))

Da, stiu ca visatoarele imi vor aplica corectii grave si imi vor da exemple de iubire 3-4-5 sau D, insa am mai spus-o si o repet – femeia se iubeste cu ochii deschisi, cu picioarele pe pamant si cu o cunoastere temeinica.

Femeia e ca o masina – daca nu stii sa o conduci intri cu ea in copac! Si mori ca un bou! Sau ajungi schilodit pentru ca ai fost naiv si ai crezut un alt bou care ti-a spus ca femeia nu se intelege, ci se iubeste!

Uite ca eu am chef sa o cunosc! Vreau sa-i stiu purtarile, tabieturile, tranzitul intestinal, intensitatea gemetelor, intensitatea nervilor… tot!

Si abia apoi sa o iubesc! Te oftici?

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments