Barbatul irezistibil/ femeia irezistibila

eu9
Link-uri sponsorizate

Imi place cuvantul “irezistibil”! Este generator de nevroze si frustrari crancene.

Ce inseamna acest cuvant? “Caruia nu i se poate rezista”. Aham, bun!

De ce as vrea sa fiu irezistibil? Serios!
Care e treaba cu toata nebunia asta? Cu toata dorinta asta de a fi irezistibil? Irezistibil ca sa ce? Ca sa obtin sex? Admiratie? Ca sa ce?

Interesant este ca atunci cand spunem ca o persoana este irezistibila ne gandim aproape exclusiv la ambalaj – la cum arata (de la trup la haine, make-up etc). Foarte rar ajungem sa consideram o persoana irezistibila si dupa ce am schimbat cateva cuvinte cu ea.

Atunci nu mai este irezistibila, ci dezirabila :))

Este trist ca foarte multa lume interpreteaza atat de superficial ideea de “irezistibil/a”.

Din punctul meu de vedere, termenul este mult mai profund de atat si nu se refera neaparat la imagine, ci la nevoi.

Da, ati citit bine – LA NEVOI! Nevoi de baza care sunt satisfacute de celalalt. Am vazut ideea asta la Willard F. Harley Jr si mi s-a parut ca are sens.

Un barbat este irezistibil atunci cand satisface “cel putin 5 nevoi” de baza ale unei femei. Primele 5 nevoie de baza.

De partea cealalta, o femeie este irezistibila atunci cand satisface primele 5 nevoi de baza ale barbatului.

La asta se rezuma ideea de a fi irezistibil – nu la haine, masina, coafura etc… Alea sunt ambalaje care cad imediat daca nu sunt dublate de nevoi :))

O persoana care vrea sa fie irezistibila si se bazeaza doar pe ambalaj… se va trezi rapid rezistibila!

De fapt consumabila sau, daca vreti, consumata!

Sa revenim la nevoi si sa incepem sa vedem cum arata barbatul irezistibil si femeia irezistibila.

Barbatul irezistibil
Potrivit lui Willard F Harley Jr, un barbat este irezistibil atunci cand satisface primele 5 nevoi de baza ale femeii, nevoi care nu sunt identice cu cele ale barbatului decat foarte rar.

Care sunt ele?

1. Afectiunea
Rar am intalnit femei care sa nu simta nimic atunci cand ajung in pat cu un barbat. Femeile au nevoie de afectiune, au nevoi de stabilitate emotionala, au nevoie sa stie ca ai grija de ele, ca iti pasa.

2. Conversatia intima
Pentru barbati poate parea un subiect plictisitor – ei fiind in majoritatea cazurilor axati pe rezolvarea de probleme. Pentru femei insa, conversatia intima este extrem de importanta.

3. Sinceritatea si deschiderea
Aici vorbim despre disparitia secretelor. Nicio femeie nu are chef sa stie ca se poate trezi cu cadavre ascunse in trecutul sau, de ce nu, in prezentul lui. Un barbat deschis este cel care isi expune trecutul, viata, trairile… Este acel barbat caruia nu ii place sa ofere motive. Niciun fel de motive!

4. Suport financiar
Este clar ca femeile au nevoie de resurse. Chiar daca sunt femei independente, puternice si realizate din punct de vedere financiar, ele isi vor dori acelasi lucru de la barbatul lor. Oricat de bun si tandru ar fi, ele isi doresc stabilitate. Mi-e greu sa cred ca o femeie puternica ar accepta sa stea langa un barbat care nu are veniturile ei. Daca exista asemenea persoane, le rog sa ma caute :))

5. Angajament
Un barbat irezistibil isi dedica timp pentru a dezvolta relatia. Daca are copii, aloca timp pentru activitati petrecute cu ei. Un barbat irezistibil ESTE ACOLO!

Cam asa arata un barbat irezistibil in viziunea lui Willard F Harley Jr. Sigur barbatul ala trebuie sa aiba grija si de fizicul lui. Desi am vazut si femei care umbla cu casaloti, semn ca fizicul nu conteaza atat de mult pentru unele dintre ele.

Acum sa vedem cum arata femeia ireziistibila.

Simplu, trebuie sa satisfaca principalele 5 nevoi de baza ale barbatului.

Iata care sunt acestea:

1. Viata sexuala implinita
Va place sau nu, barbatilor le place sexul. Mult! Asa ca un barbat privat de sex, oricat de spiritual ar fi el, se va simti ca un leu in cusca.
O viata sexuala implinita asigura bazele unei relatii de lunga durata. Sa nu uitam asta.

2. Petrecerea timpului liber
Desi poate suna bizar pentru anumite femei, noua, barbatilor, chiar ne place sa ne petrecem timpul alaturi de voi, mai ales atunci cand activitatile comune se pupa perfect. Un barbat care vrea sa se care de langa iubita lui nu prea se simte bine langa ea. Da, chiar nu ii inteleg pe barbatii care vor la fotbal sau la bere. Mie imi place sa ies la bere insotit. Nu vad nimic rau in asta.

3. Atractia fizica
Fiind persoane carora le place sexul, atractia fizica este logica, fireasca. Asta este si motivul pentru care un barbat se simte cuceritorul lumii atunci cand are la brat o femeie care arata frumos. Sigur, asta nu inseamna ca el trebuie sa fie un ingalat. Cu toate acestea, o femeie care uita de ea pe parcursul relatiei, cam uita si de el…

4, Confort domestic
Mediul de acasa conteaza enorm pentru barbat. Am mai spus-o – acasa este singurul loc in care barbatul nu are chef sa aiba parte de razboaie. Asa ca grija mare!

5. Admiratia
Femeia il intelege si il sustine. Sigur, daca e un bou sau vreun lenes, ea ar trebui sa se intrebe ce cauta langa el. In rest, evitarea criticii si sustinerea paretenerului cred ca sunt lucruri ce pot functiona in ambele directii.

Asa arata o femeie irezistibila.

Dupa cum vedeti, ideea de a fi irezistibil nu are legatura cu acceptul general, cu prezentarea generala si bineinteles superficiala, ci cu lucruri complexe, profunde.

Deh, viata e simpla doar in aparenta. Atunci cand incepem sa o analizam, lucrurile devin ceva mai stufoase.

Asta este si motivul pentru care este atat de frumoasa.

Drept urmare, propun sa zambim, sa ne bucuram de ea si sa incercam sa ne satisfacem reciproc nevoile de baza. Doar ne dorim sa fim fericiti, nu-i asa?

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments