In spatele oricarui barbat ar trebui sa stea o femeie care il admira

eu9
Link-uri sponsorizate

Un barbat admirat simte ca ii cresc aripi, se simte respectat, apreciat, dorit… se simte util. Un barbat admirat infloreste zilnic!

Un barbat criticat si cicalit se inchide in el, devine tern, stima lui de sine se sparge in mii de cioburi, iar cu timpul incepe sa caute solutii de iesire din criza. Principala solutie – iesirea din relatie si cautarea unei femei care il admira pentru ceea ce este.

“In spatele oricarui barbat ar trebui sa stea o femeie puternica” – ce tampenie!

Mai ales atunci cand interpretarea este gresita. Nu stiu de ce, dar am cunoscut o gramada de femei care au inteles (nu stiu de unde) ca “femeia puternica” trebuie sa fie un soi de sef de lagar de concentrare; o amazoana care poarta strap-on si pe care il foloseste fara lubrifiant de fiecare data cand sotul sau iubitul greseste.

Femeile astea nu isi dau seama de un lucru elementar – fara ADMIRATIE barbatul se va cara de langa ele! Este doar o chestiune de timp!

Va spun din proprie experienta! Am avut cateva istorii cu femei care credeau ca este dreptul lor sa ma duca pe “drumul cel bun” :))

Ele nu au realizat ca acel “drum cel bun” era al lor, nu al meu! Rezultatul? M-am carat! La inceput mai greu, ulterior mai usor!!! Deh, chiar am invatat din greseli. Acum sper ca am ajuns la acel nivel de maturitate la care sa ma car de la primul semn de control.

Viata este prea frumoasa ca sa-mi pierd vremea cu angoasele altcuiva!

Admiratia este esentiala in viata oricarui barbat!

Mark Gugnor spunea foarte bine – “atunci cand iubita sau sotia nu mai este fanul numarul unul al barbatului ei, altcineva va ocupa acea pozitie!”

Asa ca grija mare doamnelor :))

Lucrurile functioneaza al dracului de simplu in relatii.

Vrei sa ai un barbat capabil sa mute muntii din loc pentru tine? Admira-l!

Vrei sa ai o carpa trista? Cicaleste-l!

E simplu! Asa cum te porti, asa il ai!

Iar daca se cara pentru ca nu mai suporta, sa nu care cumva sa dai vina pe “porc”! Vaca ai fost tu!!!

Si vaca si proasta! (Stop, nici urma de misoginism in aceasta formulare – ador femeile, dar nu inghit proastele).

Un alt lucru extrem de important vis-a-vis de admiratie este asta – “FEMEIA TREBUIE SA ISI APRECIEZE BARBATUL PENTRU CEEA CE ESTE DEJA, NU PENTRU CEEA CE AR VREA EA SA FIE”.

Sa o spunem pe sleau – cine isi doreste sa fie non-stop criticat? Critica este dusmanul admiratiei, este dusmanul functionarii corecte a unei relatii.

Am mai scris-o si o repet – ultimul loc in care barbatul isi doreste sa aiba parte de razboi este acasa! Acolo are nevoie de admiratie si respect!

Asta nu inseamna ca e musai sa-l respecti daca el e bou!

Insa admiratia este necesara in viata unui barbat. Ea ii mentine stima de sine ridicata si il motiveaza sa dea tot ce are mai bun din el.

Jur ca nu inteleg de ce atatea femei nu inteleg un lucru cat se poate de elementar…

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments