Esti misto!

eu14
Link-uri sponsorizate

Viata are un talent extraordinar de a-ti aplica suturi in cur fix cand crezi ca te simti bine.

Sunt semnalele alea care te fac sa schimbi totul in viata ta.

Sunt momentele alea in care feng-shui-ul vietii tale se da complet peste cap.
Nu mai intelegi nimic! Nici tu si nici cei din jur!

Nici macar nu mai ai timp sa analizezi – pur si simplu schimbi!

Psihologia gandirii pozitive ia o scurta pauza! Sa fim seriosi, atunci cand treci prin incercari grele de viata, cu greu reusesti sa-ti pastrezi optimismul.

Este cumplit de greu sa-ti setezi gandurile pe mood pozitiv atunci cand sufletul tau plange. Asa cum este cumplit de greu sa iei decizii care ii pot afecta pe altii.

In momentul in care faci asta, este greu sa fii inteles. Spre exemplu, este greu sa-i explici unei persoane pe care ai iubit-o de ce ai decis sa iesi din peisaj si mai ales ce te-a determinat sa faci asta.

Doar in momentul in care viata ta se schimba brusc, de la o ora la alta, sau de cu seara pana dimineata… poti sa intelegi ce se intampla in sufletul si in viata unui om care trece prin asa ceva.

Da, Wayne Dyer are dreptate – “shi(f)t happens”! Si se poate intampla intr-o fractiune de secunda!

Distanta de la shit (rahat) la shift (schimbare) este foarte mica, iar trecerea este foarte fina! Uneori vine natural – mai ales cand e asteptata; alteori vine brusc.

Or in momentul in care viata ta pare spulberata ca un castel din carti de joc, incerci sa-ti gasesti echilibrul, insa nu e deloc usor.

Cine spune ca e usor minte si se minte.

Ala este momentul in care ai nevoie de oameni! De oameni care sa-ti fie alaturi cu o vorba buna, cu intelegere si bunatate, oameni care sa te faca sa nu te simti singur.

Oameni care sa te faca sa razi, cu care sa discuti vrute si nevrute, oameni care se te imbratiseze (fara nimic erotic sau sexual), oameni care iti readuca aminte ca esti misto, ca esti un om okay.

Azi am primit cel mai misto compliment din ultima vreme.

Mi s-a spus – “Esti misto, nu uita asta. Daca nu erai misto nu vorbeam cu tine”.

Pentru multi, acest “esti misto” poate sa nu insemne nimic. Pentru mine – mai ales in perioada asta in care ma simt ca naufragiatul care cauta tarmul – acest compliment a insemnat mult.

Multumesc!

Chiar uitasem cum sunt!

Link-uri sponsorizate

Comments