Orice lucru pozitiv pe care il faci in relatie este un preludiu

eu32
Link-uri sponsorizate

“Orice lucru pozitiv pe care il faci in relatie este un preludiu”! Misto mesaj!

Dar oare cati oameni tin cont de asta?

Cati oameni sunt interesati de lucrurile bune pe care le fac partenerii lor?
Cand am scris ca doar 5% dintre cupluri sunt functionale – adica putin peste orice marja de eroare a oricarui tip de sondaj – au existat oameni care mi-au spus ca sunt nebun.

Eu nu cred ca sunt!

Ma uit in jur si vad atata negativitate si atata nervozitate in cupluri incat stau si ma intreb care este motivul pentru care oamenii aia mai stau impreuna?

Da, John Gottman are dreptate – “orice lucru pozitiv pe care il faci in relatie este un preludiu”. Binele incanta, atrage, binele este sexy!

Binele are un erotism aparte!

Binele inseamna bucurie sau, de ce nu, treapta ultima – extaz!

Nu am sa inteleg niciodata de ce oamenii prefera raul!

Mai ales in cuplu! Cand vad doi oameni care se cearta, ma gandesc sa le spun asa – “hey, ce vreti voi sa rezolvati de fapt aici? Problema sau pe voi insiva?”

Sunt curios cum ar reactiona? Fac pariu ca nu ar intelege!

De fiecare data cand vad doi oameni care se cearta, am senzatia ca vad doi aprigi dusmani. Asta si sunt in acele momente cei mai multi oameni – dusmani! Ei vor sa se anihileze reciproc! Motivul pentru care se cearta nici macar nu mai conteaza!

Ei nu vor sa rezolve problema! Ei vor doar sa aiba dreptate! Vor sa castige!

“Bai Vulpescule, tu esti tampit? Pai in lumea asta tu vorbesti despre preludiu? Despre bine? Nu exista prostiile astea!” – asta mi-a zis cineva la un moment dat. Mi-a zis-o cu o convingere crancena!

Cumva m-am speriat!

Mi-am dat seama ca preludiul este un soi de dinozaur, ca binele nu este de preferat si ca pana si sexul este infasurat in energii distructive.

Interesant este ca pe acest fond de puternica negativitate vezi foarte multi oameni plictisiti. Oare de ce?

Ador discutiile cu sens, ador preludiile care incep cu mult timp inaintea intalnirii (uneori chiar luni de zile), ador sa admir lucrurile frumoase facute de persoana de langa mine. Ador preludiul (binele)!

Oare sunt eu defect?

Link-uri sponsorizate

Comments