Invitatia la flirt se scrie cu ochii

flirting
Link-uri sponsorizate

“Invitatia la flirt se scrie cu ochii” – frumoase cuvinte spuse de actrita Jeanne Moreau.

O invitatie la flirt scrisa cu ochii echivaleaza cu un tango perfect executat. Este un joc fierbinte, un joc ce-ti pune in miscare fiecare celula din corp.

De multe ori, o asemenea invitatie scrisa cu ochii bate orice contact fizic; ea produce cutremure atat de mari, incat ramai mut. Mut si cumplit de excitat!

Si totusi, o invitatie la flirt nu inseamna o invitatie la viata in doi. O invitatie la flirt inseamna de multe ori o cafea mica si tare; pe care o rezolvi dintr-o singura inghititura.

O invitatie la flirt, mai ales atunci cand se scrie cu ochii, suna cam asa – “vrei sa te joci cu mine”?

Ea starneste in acelasi timp si copilul si maturul din tine. Copilul este in extaz, maturul este picat in contemplatie. Copilul accepta joaca… fara sa se gandeasca la dezamagiri; maturul este usor reticient si se gandeste – “hmmm, daca ma va rani?”

Si uite asa, o simpla invitatie la flirt se poate transforma intr-un conflict intern. Si toate astea pentru o simpla joaca cu sens… si, de ce nu, cu sex :))

O invitatie la flirt nu inseamna o viata petrecuta in doi! Sigur, se poate ajunge si acolo, insa doar dupa multe sedinte de joaca si dupa multa cunoastere reciproca.

In acelasi timp, nici o partida de sex nu inseamna neaparat o invitatie la trai in doi, chiar daca potrivirea este excelenta inca de la prima incercare.

Nu vi se pare ca ne-am obisnuit sa facem planuri prea devreme, sa visam dinainte ca lucrurile sa fi inceput de fapt?

Nu vi se pare ca tocmai asteptarile noastre sunt cele care ne sufoca placerea de a ne juca unii cu ceilalti; ca ne ghilotineaza dorinta de a ne invita la joaca din priviri?

Nu vi se pare ca tocmai setea cu care alergam dupa acel trai fantastic in doi ne indeparteaza de acest obiectiv?

Sigur, orice om normal la cap isi doreste sa iubeasca si sa fie iubit. Este firesc!

Intrebarea este  – cum poti avea pretentia sa iubesti si sa fii iubit daca tu nu esti in stare sa te joci?

Joaca inseamna bucurie pura, ca si iubirea!

Daca le pui botnita, nu te vei putea bucura de ele.

Drept urmare, cred ca ar fi cazul ca atunci cand cineva ne scrie cu ochii o invitatie la flirt, sa luam acea invitatie ca atare si sa ne bucuram de acele minunate clipe de joaca.

Daca se intampla sa iasa ceva din asta… cu atat mai bine. Daca nu, macar vom fi fericiti ca ne-am jucat in voie, fara sa fim chinuiti de proiectii si asteptari nerealiste.

Ce ziceti, se poate?

Foto Credit: eharmony.com

Link-uri sponsorizate

Comments