Falava – ghid muzical de masturbare (VIDEO)

falava
Link-uri sponsorizate

Bai fratele meu, de ceva vreme ma tin sa scriu despre piesa asta. ‘Falava’ se numeste si este o combinatie complet nefericita de Andra si Naguale.

Piesa, in sinea ei, suna cam a ce se difuzeaza acusi pe radio si tv, numai ca eu refuz sa inteleg de ce dracu’ trebuie sa amesteci engleza cu portugheza?

Nu am inteles niciodata de ce se chinuie artistii romani sa pronunte corasaun (corason)?

Pesemne se revolta Sclava Isaura in ei sau ceva… Jur, nu m-am uitat sa vad ce Dumnezeu inseamna Falava, insa va jur ca prima oara cand am auzit piesa asta in taxi am crezut ca o femeie imi canta “Fa la-baaa”.

Era sa-mi cada telefonul din mana nu alta. Pe cuvant ca m-am rusinat. Acelasi lucru il patesc si cand cobor la cantina.

Mi-e greu sa ma uit in ochii fetei care vine sa-mi ia comanda si in spatele ei se aude “Fa lavaaa”. Sunt atat de dement incat am senzatia ca si ea ma invita sa ma masturbez. Culmea e ca fata mai si zambeste complice asa… so :))

Bai fratilor, grija mare cand compuneti ca mai vrea lumea sa manance linistita. Ce dracu’! Asa si cu smiorcaiala aia cu “pana vara viitoare”.

Piesa aia este o piesa anti-snitel! Nu merge! Fuge pesmetul de pe porc nu alta! Culmea e ca piesa aia nu merge nici cu crema de legume! Data viitoare o sa-i cer fetei sa dea pe mute! Chiar m-am saturat sa ascult muzica proasta la masa. Mai mult, chiar nu am chef sa imi imaginez femei care ma invita sa mi-o frec in timp ce sunt in cantina si astept sa mananc ceva!

Muzica autohtona chiar e de cosmar…

Faza misto este ca “Falava” are 17 milioane de vizualizari pe YouTube. Sunt curios, oamenii aia la ce ora au ascultat-o?

P.S.: Andra nu mi se pare deloc din filmul asta!

Link-uri sponsorizate

Comments