Cand colacul de salvare este colagul de la WC

eumenscave1
Link-uri sponsorizate

Mai devreme am re-postat textul – “cat iti ia sa treci peste o despartire?” Nu despre asta vreau insa sa vorbesc, ci despre o imagine care mi-a aparut in ochi.

O imagine care m-a facut sa rad cu pofta (v-am mai spus ca sunt dus grav cu capul) :))

Ei bine, prietenul Google mi-a luminat ziua cu un banner pe care mi l-a varat pe blog.
Mesajul suna asa – “Nu rata cele mai importante momente din vacanta… Furazolidon”.

Buuun, pana aici nimic iesit din comun. La cate reclame la pastile minune pentru digestie ruleaza zilnic la tv, bannerul asta este nimic, desi, sincer sa fiu, daca scria pe el – “Nu te caca pe tine!” jur ca ar fi avut un impact cel putin dublu.

Nu stiu cine s-a gandit la acest banner, insa eu am ras graaav – de ce? Pentru ca acel colac de salvare, ce pare marinaresc, este de fapt un colac de WC :))

Imi si imaginez cum sta unul disperat in mare… dupa ce a mancat jumate de porc, fara nimic de care sa se prinda si fara speranta si… de nicaieri, apare brusc un colag de WC :))

E? Ia incearca tu mosule sa ramai la suprafata tinandu-te de o chestie de plastic groasa de 2-3 cm. Pai nu mai bine te duci tu la fund impacat cu ideea?

Misto foc bannerul asta, insa si mai misto este modul in care se pupa cu poza care ilustreaza textul pe care l-am share-uit mai devreme.

Ia priviti :))

furazolidon

Tare sau ce? Nici daca ma chinuiam nu scoteam o potriveala mai buna :))

Una peste alta, daca tot va duceti in vacanta, incercati sa nu mancati si statiunea… Asta daca nu vreti sa va dati intalnire cu colacul de WC :))

Link-uri sponsorizate

Comments