Femeia inteligenta iubeste

woman
Link-uri sponsorizate

Femeia inteligenta iubeste! Iubeste ceea ce vede dimineata langa ea in pat, iubeste ceea ce vede atunci cand se uita in oglinda, ceea ce vede in jur – indiferent de conjunctura.

Femeia inteligenta iubeste… si incepe cu ea! Nu voi folosi cuvantul neconditionat pentru ca in dragostea romantica nu exista neconditionat.

Femeia inteligenta stie ca de ea depinde cum va arata relatia ei. Si de ea!

Drept urmare, atunci cand face o alegere, analizeaza cu mare atentie. Ea nu se lasa amagita de calitatile partenerului, ci ii analizeaza intai defectele. Ea stie ca daca vrea sa aiba o relatie trainica, trebuie intai sa vada daca este capabila sa accepte defectele lui.

Atunci cand defectele devin o problema, ele anuleaza rapid calitatile si relatia ei se poate transforma intr-un dezastru.

Femeia inteligenta stie ca pentru a avea armonie in viata trebuie sa cultive binele. Astfel, ea nu va incerca in niciun fel sa-si schimbe partenerul sau sa-i asasineze self esteemul.

Ea stie ca un barbat care se simte atacat, jignit, hartuit etc la un moment dat isi va aparea libertatea… plecand!

Are vreun sens sa-si faca singura rau? Nu!

Femeia inteligenta este puternica tocmai prin deschiderea ei spre iubire! Ea iubeste deschis, liber, fara sa se ascunda dupa ziduri sau armuri. Ea stie ca o inima ranita se repara cu si mai multa iubire si, de fiecare data cand sufera un esec, isi ia o pauza, analizeaza situatia, corecteaza ce trebuie corectat si merge mai departe.

Iubirea nu poate functiona din spatele zidurilor si nici in frica! Este imposibila!

Or ea intelege asta si actioneaza ca atare.

Femeia inteligenta nu se teme de iubire. Ea stie ca nu este suficient sa fie buna in activitatea pe care o presteaza! Seara, cand ajunge acasa, nu job-ul o va tine in brate, ci un barbat.

Nu job-ul ii va asculta problemele, ci un barbat.

Nu job-ul o va saruta pe frunte, ci un barbat.

Degeaba stie ea sa conduca firme daca iubirea este suplinita de Xanax!

Femeia inteligenta iubeste… imi este foarte clar asta!

Iar femeia care iubeste incepe constructia cu ea!

Este un drum lung, anevoios pe alocuri, dar care zic eu ca merita! Si stiti de ce? Pentru ca in acelasi timp, acolo, undeva, exista un barbat inteligent care iubeste si este doar o problema de timp pana cand cei doi se vor intalni :))

Foto Credit: andreaxe.deviantart.com

Link-uri sponsorizate

Comments