Vreti sa o ajutam pe Ami sa adoarma? (VIDEO)

ami
Link-uri sponsorizate

“Simnie… umnie, munie… tuuu/ am nevoie de tineeee; noaptea-mi fringe (?) mniminia u-uuu/ aprinde-mi sufletuuuuu'” – fix asta inteleg eu cand ascult in casti refrenul melodiei ‘Somnu’ nu ma ia’!

Ce sa zic draguta, nasol sa nu te ia somnul! De la atata oboseala ti se impleticeste limba-n gura cand inregistrezi piesele si Vulpescu nu mai intelege ce vrei sa spui.

Apropo, are cineva un chibrit? Nu de alta, dar daca tot vrea sa-i incendiem sufletul, zic sa nu o lasam pe fata sa astepte prea mult.

Doar ati vazut cum se contorsioneaza ea asa pe pian… de durere. E ca o cisterna cu benzina (una sexy) care-si asteapta cuminte scanteia.

Daca ieri spuneam ca Jo nu are vlaga, acum spun ca la Ami nu inteleg ce spune. Nu mai spun de harmalaia aia de medii si inalte care-ti distrug timpanul.

Nu mai spun ca nu inteleg ce legatura au versurile cu titlul piesei? Vorba aia – de cand titlul unei melodii inseamna ceva in muzica? :))

Sincer, eu nu stiu cine a suparat-o pe Ami, insa e clar ca are nevoie de o dusca serioasa de la Delia. Fac pariu ca i-a ramas ceva de la filmari :))

Dupa ce am ascultat “Somnu’ nu ma ia”… jur ca m-a luat somnul. E chinuitor sa incerci sa te prinzi ce spune duduia aia si sa nu intelegi mai nimic. Si atunci, stai si te intrebi – oare in ce limba vorbeste fata asta?

Drept urmare, sunt dispus sa dau o bere oricui reuseste sa descifreze refrenul din prima! Sa nu va prind ca trisati :))

Astept reactiile voastre!

P.S.: Sunt curios ce ramane din vocea domnitei daca dispar toate efectele alea de pe voce?

Link-uri sponsorizate

Comments