Ne-dorul doare!

eu9
Link-uri sponsorizate

Nu-ti pune intrebari cand ti-e dor!

Atunci esti viu, simti, pulsezi, esti ca o apa curgatoare care-si face loc printre pietre in drumul ei spre varsarea in fluviu.

Atunci cand ti-e dor exista cineva la capatul celalalt. Si asta e bine!
Exista un “obiect” (persoana) spre care este indreptata toata atentia ta. Unii ii spun iubire! Sigur, in functie de caz, poate fi doar un “puseu” hormonal.

Oricum ar fi, atunci cand ti-e dor nu-ti pune intrebari!

Intrebarile apar atunci cand nu-ti mai este dor!

Atunci apa curgatoare a intalnit un baraj si s-a adunat, s-a transformat intr-o apa statatoare, intr-o balta. Ea sta cuminte si asteapta prima bresa eliberatoare… viseaza la curgere, la fluviu.

Atunci cand nu-ti mai este dor, atunci ar fi cazul sa te intrebi – cine sunt eu si incotro ma indrept? Ce caut eu aici? Cum am ajuns in punctul asta? Ce vreau sa fac? Ce imi doresc? Relatia asta ma multumeste?

Sunt intrebari firesti generate de ne-dor! Ne-dorul iti starneste capacitatea de analiza, de auto-analiza. El te face sa te uiti in oglinda, sa te gandesti bine la urmatorii pasi.

Atunci cand ti-e dor… nu-ti pune intrebari! Pune-le doar atunci cand nu-ti mai e dor! Atunci ai tot dreptul din lume sa spui – “okay si acum ce facem?”

Traieste, nu sta, ramai apa curgatoare, nu te transforma intr-o balta urat mirositoare! Iubeste, nu inghiti! Ramai viu, nu te resemna!

Cu siguranta exista motive pentru care dorul tau a fugit! Cu siguranta exista motive pentru care atentia ta nu mai este indreptate spre persoana langa care ai trait pana mai ieri.

Ce inseamna asta? Ca undeva acolo exista o persoana spre care iti vei indrepta atentia maine!

Bucura-te de aceasta ocazie!

Link-uri sponsorizate

Comments