Iubirile interzise sunt doar otravuri acceptate

eumenscave6
Link-uri sponsorizate

Nu cred in iubiri interzise, ci doar in otravuri acceptate!

Oamenii care tanjesc dupa iubiri interzise isi provoaca suferinta cu buna stiinta.

Iubirea nu poate fi interzisa nici de religie, nici de statut social… de nimic.
Ceea ce este interzis sau este considerat a fi fruct oprit nu este iubire, ci nebunie!

Sa poftesti la o persoana deja angrenata intr-o relatie mi se pare sinucidere curata. E ca si cum te-ai trezi in fiecare dimineata si ai bea 2 ml de arsenic sperand sa nu mori :))

Pe mine nu ma atrage deloc ceea ce este “interzis”. Nu m-a atras niciodata. Nu mi-a placut niciodata sa ma bag in locuri deja ocupate. Nu m-a interesat genul asta de adrenalina.

Da, am fost un rebel, dar nu in zona asta!

Aici am avut intotdeauna respect pentru alegerile de viata ale oamenilor. Nu mi-am permis niciodata sa intervin peste ele. Sa fie de la educatie, sa fie de la o anumita doza de pragmatism? Nu stiu!

Cert este ca nu am ravnit niciodata la femeia altuia si nici nu m-am indragostit de femei combinate sau maritate. De ce as face asa ceva?

Mi se pare o pierdere inutila de timp si energie. Zilele trecute am citit pe Adevarul.ro o chestiune interesanta – “intr-o iubire imposibila speranta moare prima, prezentul este dureros si te lupti cu morile de vant”.

Dupa parerea mea, iubirea aia nu este neaparat imposibila, cat nefireasca. De aia si doare atat de rau.

Iubirea asa-zisa interzisa te suge de energie, te usuca pe dinauntru, te transforma intr-o pastaie lipsita de seva.

Iubirea interzisa nu este o iubire a la carte, ci este o iubire nepotrivita, iar cel/cea care intra in ea, este de fapt o persoana necoapta, un copil care se razvrateste impotriva regulilor.

Are sens ceea ce spune psihologul pe Adevarul.ro – iubirea interzisa se refera de fapt la comportamentul unui adolescent razvratit, chiar daca persoana aia are uneori si peste 40 de ani.

Rebeliune si contestare a autoritatii! Asta inseamna aceasta “superba” iubire interzisa!

Vedeti dumneavoastra si inselatul este tot un soi de iubire interzisa, doar ca i se spune sex interzis. Ce inseamna asta? Sex in afara relatiei/casniciei fara ca partenerul/a sa afle. Este adrenalina, neasumare… fruct oprit, ceva interzis, deci ceva care atrage. Insa daca ne gandim la comportament, tot un comportament adolescentin este, oricum o luam.

Da, atunci cand esti tentat sa intri intr-o asemenea iubire, ar fi okay sa-ti faci o analiza si sa vezi cine vrea sa intre acolo – tu, adultul sau copilul rebel din tine?

Raspunsul poate fi interesant.

“Iubirea interzisa” este o alta minciuna frumoasa cu care ne mascam uneori anumite decizii eronate de viata. In plus, cred ca ar fi cazul sa renuntam la exemplul cu Romeo si Julieta. Traim totusi in anul 2016, iar iubirea chiar nu mai are bariere… cel putin in lumea civilizata.

Link-uri sponsorizate

Comments