Iubirea vindeca!

love-heals
Link-uri sponsorizate

Ura otraveste, iubirea vindeca!

“Oamenii se ucid intre ei sub semnul convingerilor religioase. Este incredibil! Nu exista baze reale pentru a ucide pe cineva. Eu imi iubesc viata. Fiecare isi iubeste viata. Fiecare are dreptul sa fie fericit. In momentul in care credem acest lucru, orice problema generata de oameni se reduce sau dispare” – a spus acum cateva zile Dalai Lama. Superb!

Iubirea vindeca! Chiar daca efectele nu se vad imediat, ea vindeca!

Vindeca omul de etichetare, vindeca omul de judecata, vindeca omul de ura! Iubirea este singurul tratament impotriva urii. Ura nu se poate videca cu pastile! Si nici cu ura!

Ura se poate vindeca doar cu iubire!

Nu mi-am pus curcubeu la profil, iar motivul este unul simplu – sunt heterosexual!

Daca as adopta campania “gay pride” as fi un ipocrit! Nu este o cauza care-mi apartine!

Da, decizia Curtii Supreme din Statele Unite este una fireasca, este un semn de normalitate, de acceptare a diversitatii umane. Asa cum am scris in nenumarate randuri – iubirea nu are nevoie nici de religie, nici de legi si nici de orientare sexuala.

Drept urmare, legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex mi se pare un semn de normalitate. Stiu, vor exista oameni care vor spune – “urmeaza pedofilii”. Acesti profeti ai Apocalipsei nu vor inceta sa urasca ceea ce nu inteleg. Dar ei traiesc in iubire fata de Dumnezeu :)) Nu-i asa ca e funny?

America a dat un semnal! Un semnal important pentru toata planeta! Este timpul schimbarii! Este momentul ca toata lumea sa accepte diversitatea de optiune!

Nu cred ca mai este cazul sa va spun ca de-a lungul istoriei, homosexualii au fost ucisi, torturati, castrati etc…

Nu cred ca mai e cazul sa va spun ca doar in Franta exista 2 milioane de familii in care sotul sau sotia este gay.

Da, daca tot vorbim despre dezvoltare, despre evolutie, despre educatie si drepturi, atunci trebuie sa acceptam faptul ca o planeta in care oamenii sunt nevoiti sa-si ascunda adevarata natura este o planeta bolnava!

Inainte sa aruncam cu pietre, nu mai bine ar fi sa ne punem putin in pielea celor in care vrem sa aruncam cu pietre? Nu mai bine ar fi sa incercam sa ne imaginam cum ne-am simti noi daca am fi in locul lor?

Da, homosexualii nu mai sunt nevoiti sa-si ascunda adevarata natura!

P.S.: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barba?ii inteligen?i nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o po?i face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Foto Credit: bravegirlsclub.com

Link-uri sponsorizate

Comments