Omenirea are nevoie de oameni bine fu**ti!

good
Link-uri sponsorizate

Omenirea are nevoie de oameni bine fu***i! Bine, nu mult! Este o diferenta!

In aceasta lume in care totul se deruleaza pe repede inainte, oamenii vor mult si repede, ieri daca se poate… insa nu par deloc interesati de calitatea actului sexual.

Nu, in era cifrelor, ei vor numere, nu trairi!

Stiu femei care au avut 30 de parteneri sexuali pana la 26-27 de ani! 30 de parteneri – 0 orgasme! Sute de fut***ri – 0 trairi!

Credeti ca sunt fericite?

Cunosc barbati care au avut 30-40 de femei, dar care nu au cunoscut niciodata iubirea! Au agenda plina de nume, unele imprastiate prin toata tara! Credeti ca sunt fericiti? Intrati mai adanc in sufletul lor si veti vedea cat de mult sufera. S-au saturat de coieli, vor si altceva!

Omenirea are nevoie de oameni bine fu***i!!! Are dreptate Kim Anami – asa este – sexul te schimba! O partida buna de fu**t te poate schimba pe toate planurile – fizic, psihic, spiritual!

Da, ati citit bine – sexul bun te schimba! Dar pentru a avea parte de sex bun este nevoie sa te cunosti bine, sa-ti cunosti bine trupul, sa iti poti produce placere si singur/a. Altfel vei astepta la nesfarsit ca placerea sa-ti fie produsa intotdeauna de altcineva.

Nu-ti ignora propriul trup, nu-ti bate joc de propriul creier – adevaratul organ sexual uman.

Toti alearga dupa palmares, toti vor quickies, fara sa ia in calcul faptul ca o simpla coiala este in cel mai fericit caz o descarcare de energie.

Oare cati oameni mai mangaie? Oare cati oameni se mai f*t cu tot corpul? Oare cati oameni mai stau goi in pat macar 1 ora? Oare cati oameni mai pun pret pe preludiu? Dar pe postludiu? Cati mai au timp de dezmierdari, de alint, de vorbe frumoase?

In era libertatii sexuale, mi-e teama ca toate astea nu mai conteaza.

Din pacate, ceea ce nu inteleg multi oameni este urmatorul lucru – a fi liber sexual nu inseamna sa f**i tot ce prinzi, ci sa explorezi aceasta lume fascinanta alaturi de persoana iubita!

Asta este adevarata libertate sexuala dupa parerea mea.

Intrebati un barbat care a avut 50 de femei cate experiente au fost cu adevarat memorabile? Daca obtineti un 10% este mare lucru.

Si atunci? Pentru ce toata nebunia asta?

Cand merg in cluburi ma intristez profund! De ce? Pentru ca in loc sa vad oameni care vin sa se simta bine, vad radare – oameni care vin cu gandul la f***t si pleaca acasa (intr-o proportie destul de mare) nef***ti!!!

Astia sunt aia agitati, suparati, gata de bataie, negativi – oamenii nef***ti!!!

La fel sunt si oamenii fu**ti prost! Adica aia care se multumesc cu intromisiune si eventual un blow job.

Ei sunt fericiti ca f*t, nu si de cum f*t!

Omenirea are nevoie de oameni bine fu***i! Oamenii bine f***ti se pot concentra la progresul omenirii – oamenii nef***ti sau prost fu***i nu pot face asta, pentru ca se gandesc cum sa f**a mai mult :))

Traim niste vremuri in care sa inseli este extrem de simplu – sa iti iei angajamentul este aproape S.F.

Traim niste vremuri in care cantitatea, numarul, sugruma calitatea, adica trairea!

Rata divorturilor este in crestere, oamenii se despart la primul semn ca ceva este greu, toti si-o trag cu toti cam in toate domeniile de activitate… iar depresia este boala secolului!

Nu vi se pare interesant tot acest lant?

Mie mi se pare ca toate se leaga!

Da, poate vi se va parea bizar, insa parte din lucrurile astea vin din zona sexului.

Daca oamenii s-ar apleca mai mult asupra calitatii sexului, lucrurile ar sta cu totul altfel.

Un om bine fu**t nu va fi niciodata interesat de tentatii! Ce motive ar avea?

Atunci cand ai parte de sex ce atinge sfanta treime (fizic, psihic, spiritual), trebuie sa fii cretin sa pui botul la tentatii.

Omenirea are nevoie de oameni bine fut**i! Iar asta trebuie sa inceapa acum cu fiecare dintre noi!

Foto Credit: salon.com

Link-uri sponsorizate

Comments